2po2 konfirmon këngën me Unikkatilin në “Authentic”
2 posters
Faqja 1 e 1
2po2 konfirmon këngën me Unikkatilin në “Authentic”
Besnik Canolli i njohur ndryshe si 2po2 ka konfirmuar edhe zyrtarisht këngët që do të jenë pjesë e albumit të tij të ri “Authentic”.
Këtë reperi i labelit “2high Records” e ka bërë në profilin e tij në Facebook duke lansuar pjesën e prapme të kopertinës së albumit të tij të ri “Authentic” ku gjenden titujt e këngëve që bëjnë pjesë në këtë album, i cili do të lansohet më 1 qershor.
Kështu edhe zyrtarisht konfirmohet lajmi i dhënë nga ne ditë më parë kur kemi raportuar se Unikkatili do të rikthehet në skenë në bashkpunimin me 2po2 që do të titullohet "Fitore e Sinqertë".
Këtë reperi i labelit “2high Records” e ka bërë në profilin e tij në Facebook duke lansuar pjesën e prapme të kopertinës së albumit të tij të ri “Authentic” ku gjenden titujt e këngëve që bëjnë pjesë në këtë album, i cili do të lansohet më 1 qershor.
Kështu edhe zyrtarisht konfirmohet lajmi i dhënë nga ne ditë më parë kur kemi raportuar se Unikkatili do të rikthehet në skenë në bashkpunimin me 2po2 që do të titullohet "Fitore e Sinqertë".
Re: 2po2 konfirmon këngën me Unikkatilin në “Authentic”
apapa hapeni nje cik rrugen se u kthye mbreti ne forme.......
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Elvana Gjata ft 2po2 - Beso (Official Video HD)
» DMX konfirmon koncertin
» Soni konfirmon shtatzëninë
» Adi Krasta konfirmon Gjebrenë si rivalin e tij të përhershëm
» Ledri konfirmon kthimin në muzikë
» DMX konfirmon koncertin
» Soni konfirmon shtatzëninë
» Adi Krasta konfirmon Gjebrenë si rivalin e tij të përhershëm
» Ledri konfirmon kthimin në muzikë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi