Prokuroria rrëzon pistën e rrëmbimit të Griselda Rroshit
2 posters
Faqja 1 e 1
Prokuroria rrëzon pistën e rrëmbimit të Griselda Rroshit
Bashkëshortja e kryebashkiakut të Kavajës, Griselda Rroshi iu nënshtrua sot ekspertizës mjeko-ligjore për të zbuluar cfarë ka ndodhur realisht me të. 28-vjecarja shtatzënë pretendon se është rrëmbyer, është keqtrajtuar, më pas është detyruar të lindë forcërisht fëmijën e saj dhe disa orë me vone është hedhur në rrugë nga persona ende të panjohur.
Ndërkohë vetëm pak minuta më parë Prokuroria e Krimeve të Rënda ka dalë me një reagim duke rrëzuar pistën e rrëmbimit të zonjës Rroshi.
"Në bazë të analizës të veprimeve hetimore të deritanishme, u arrit në konkluzionin se nuk ka elementë që të vërtetojnë rrethanat e pengmarrjes së shtetases Griselda Roshi, çfarë hedh poshtë pistën e variantit të rrëmbimit dhe marrjes peng të fëmijës së sapolindur", thuhet ne kete njoftim per shtyp.
Ndërkohë, nga Prokuroria e Krimeve të Rënda, në bashkëpunim me Policinë e Shtetit, po punohet për të sqaruar më tej arsyet dhe motivimin e denoncimit.
Ngjarja e rëndë ka shokuar të gjithë opinionin publik shqiptar. Priten të tjera zhvillime të minutave të fundit rreth kësaj ngjarje të rëndë
Ndërkohë vetëm pak minuta më parë Prokuroria e Krimeve të Rënda ka dalë me një reagim duke rrëzuar pistën e rrëmbimit të zonjës Rroshi.
"Në bazë të analizës të veprimeve hetimore të deritanishme, u arrit në konkluzionin se nuk ka elementë që të vërtetojnë rrethanat e pengmarrjes së shtetases Griselda Roshi, çfarë hedh poshtë pistën e variantit të rrëmbimit dhe marrjes peng të fëmijës së sapolindur", thuhet ne kete njoftim per shtyp.
Ndërkohë, nga Prokuroria e Krimeve të Rënda, në bashkëpunim me Policinë e Shtetit, po punohet për të sqaruar më tej arsyet dhe motivimin e denoncimit.
Ngjarja e rëndë ka shokuar të gjithë opinionin publik shqiptar. Priten të tjera zhvillime të minutave të fundit rreth kësaj ngjarje të rëndë
Re: Prokuroria rrëzon pistën e rrëmbimit të Griselda Rroshit
ca spo degjojme e spo shohim po spo kuptojme gje
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Similar topics
» PD rrezon kutite, PS le komisionin
» Kushtetuesja rrëzon doganën për gjobat
» Dritat, Ministria e Ekonomisë “rrëzon” CEZ-in
» Propozimi per martese e rrezon pa ndjenja.
» Ruli, prokuroria regjistron cështjen
» Kushtetuesja rrëzon doganën për gjobat
» Dritat, Ministria e Ekonomisë “rrëzon” CEZ-in
» Propozimi per martese e rrezon pa ndjenja.
» Ruli, prokuroria regjistron cështjen
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi