Lady Gaga ‘viktima’ e radhës e Eminem
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Lady Gaga ‘viktima’ e radhës e Eminem
Reperi që pushton top-listat sa herë që nxjerr një këngë të re, Eminem, e ka etiketuar Lady Gagan si “femër mashkull” në këngën e tij të re.
Këngëtari kontrovers, i cili në të kaluarën i ka ngacmuar yjet, si Britney Spears, Christina Aguilera dhe Jessica Simpson, tash e ka kthyer vëmendjen kah këngëtarja që është hit kohëve të fundit.
Në tekstin e këngës së tij më të re “The Kiss”, Eminem u referohet spekulimeve që e quanin Gagan hermafrodite, gjë që këngëtarja e kishte demantuar në fillim të karrierës së saj.
“Thoni Lady Gagas se mund ta lë punën në postë/Ajo ende është një femër mashkull”, thotë reperi në këngën e tij.
Këngëtari kontrovers, i cili në të kaluarën i ka ngacmuar yjet, si Britney Spears, Christina Aguilera dhe Jessica Simpson, tash e ka kthyer vëmendjen kah këngëtarja që është hit kohëve të fundit.
Në tekstin e këngës së tij më të re “The Kiss”, Eminem u referohet spekulimeve që e quanin Gagan hermafrodite, gjë që këngëtarja e kishte demantuar në fillim të karrierës së saj.
“Thoni Lady Gagas se mund ta lë punën në postë/Ajo ende është një femër mashkull”, thotë reperi në këngën e tij.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Lady Gaga ‘viktima’ e radhës e Eminem
e paska pik te dobet mesa duket
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Lady Gaga në një thertore mishi?
» Lady Gaga e paidentifikueshme pa tualet
» Lady Gaga Lanson Albumin e Ri
» Lady Gaga dhe këshillat e saj mbi lëkurën
» Lady Gaga: Fama do më vrasë
» Lady Gaga e paidentifikueshme pa tualet
» Lady Gaga Lanson Albumin e Ri
» Lady Gaga dhe këshillat e saj mbi lëkurën
» Lady Gaga: Fama do më vrasë
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi