Lady GaGa ia kalon Ronaldos dhe Messit
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Lady GaGa është VIP-i më i paguar në botë nën moshën 30-vjecare, me 90 milionë dollarë në vit.
Këngëtarja, e famshme ka fituar kështu titullin e mbretëreshës së klasifikimit të “Forbes” për yjet e spektaklit nën moshën 30-vjecare.
Klasifikimi vijon si më tej: në vend të dytë këngëtari kanadez, Justin Bieber me 53 milionë dollarë; ndërkohë që medalja e bronzit i shkon yllit të Miami Heats, LeBron James, me 48 milionë, një më shumë se tenisti Roger Federer, i cili renditet i pesti.
Sportistët e tjerë në listën “top dhjetëshe” janë Cristiano Ronaldo, i shtati me 38 milionë dollarë, Leo Messi me 32, dhe Rafael Nadal me 31 milionë, në vendin e dhjetë, transmeton TCH.
Ndërsa lista e yjeve të showbizit vijon me Taylor Swift, e pesta me 45 milionë dollarë, Kate Perry e gjashta me 44 milionë dhe Beyonce e teta, me 34 milionë dollarë.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Lady GaGa ia kalon Ronaldos dhe Messit
thash se mos ia kalonte ne futboll?;ronaldos edhe po,por sa per messin ska shanse
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Lady Gaga në një thertore mishi?
» Lady Gaga e paidentifikueshme pa tualet
» Lady Gaga Lanson Albumin e Ri
» Lady Gaga dhe këshillat e saj mbi lëkurën
» Lady Gaga: Fama do më vrasë
» Lady Gaga e paidentifikueshme pa tualet
» Lady Gaga Lanson Albumin e Ri
» Lady Gaga dhe këshillat e saj mbi lëkurën
» Lady Gaga: Fama do më vrasë
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi