Bellucci: Virgjëria nuk ka vlerë
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Bellucci: Virgjëria nuk ka vlerë
Aktorja e njohur italiane, Monica Bellucci, ka dhënë një deklaratë kontraverse, ku e cilëson të pa vlefshme virgjërinë për femrat.
47 vjeçarja e cila vazhdon të jetë një prej femrave më atraktive të planetit thotë se lidhjet e shumta gjatë jetës së saj e kanë bërë ta cilësojë virgjërinë si gjë të pa vlefshme.
“Virgjëria në shumë qytete është mit. Për mua si një femër që kam pasur disa lidhje, virgjëria nuk është vlerë. Por, në Itali për fat ende mendojnë se virgjëria është vlerë”, ka thënë Bellucci.
47 vjeçarja e cila vazhdon të jetë një prej femrave më atraktive të planetit thotë se lidhjet e shumta gjatë jetës së saj e kanë bërë ta cilësojë virgjërinë si gjë të pa vlefshme.
“Virgjëria në shumë qytete është mit. Për mua si një femër që kam pasur disa lidhje, virgjëria nuk është vlerë. Por, në Itali për fat ende mendojnë se virgjëria është vlerë”, ka thënë Bellucci.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Bellucci: Virgjëria nuk ka vlerë
per meshkujt ka vlere;edhe per femrat po
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» S'kan vlere fitoret,kur je egoist..S'kan vlere endrat,kur dikush ti gris..S'kan vlere fjalet kur heshtja mbizoteron..
» Monica Bellucci, mama seksi
» Monica Bellucci Shkëlqen…Nudo!
» Virgjeria Tek Cunat?
» Virgjeria (Endrra Shqiptare dhe zhgenjimi prej saj)
» Monica Bellucci, mama seksi
» Monica Bellucci Shkëlqen…Nudo!
» Virgjeria Tek Cunat?
» Virgjeria (Endrra Shqiptare dhe zhgenjimi prej saj)
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi