Virgjeria Tek Cunat?
+12
T_o_n_i
Leo_uk
Robi dashuris
Єямєℓiиdå
Malsori
Gjilanasi
Neta E
seriozi
Maksi
Arabela
An0nim
WebMaster
16 posters
Faqja 1 e 2
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Virgjeria Tek Cunat?
A eshte normale dhe e besueshme kur nje mashkull mbi 20 vjec thote qe eshte i virgjer? A jane cunat (jo ata te shemtuarit fare qe su afrohet asnje goce) ne gjendje te qendrojne vullnetarisht te virgjer pas moshes 14 vjecare?
Edituar për herë të fundit nga KleaLove në Mon 4 Feb 2013 - 0:41, edituar 1 herë gjithsej
Re: Virgjeria Tek Cunat?
Kurse une do e formuloja ne kete menyre :- ka femra te virgjera sot??
per shume arsye do thoja po, e si rrjedhim i pergjigjes mund te them qe ka edhe meshkuj te virgjer .
Duhet durim e jo te gjithe bien pre e epsheve.Dikush pret personin e duhur dmth pret momentin e duhur e ka bindur veten qè tani eshte koha per tja shkrepur.
per shume arsye do thoja po, e si rrjedhim i pergjigjes mund te them qe ka edhe meshkuj te virgjer .
Duhet durim e jo te gjithe bien pre e epsheve.Dikush pret personin e duhur dmth pret momentin e duhur e ka bindur veten qè tani eshte koha per tja shkrepur.
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
virgjeria e mashkullit esh dicka qe nuk mund te provohet keshtu qe vete termi virgjeri mashkullore nuk me duket i perdorshem,,,e kunderta tek femrat,,,,se a mund te rrije nje mashkull pa vajtur me femer do shprehesha ato qe jane fetare njehere po rrine,,,e per te tjeret si tu vijne rastet,,,dihet ne keto kohe femrat nuk mendohen dy here keshtu qe meshkuj mbi 20 qe nuk kane vajtur veshtire qe ka,,por jo e pamundur,,, hajde teme klea hajde,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
te me falni mua po ngaqe kam qene i levizshem un e kam humb virgjerine qe 15 vjec [You must be registered and logged in to see this image.]
Hahaha he ri mos ja ve fain kleas ri edhe ti sa mire duan te din meshkujt per ne ri edhe un nga inati solla temen hehe hahaha
esh per tu ardhur keq por virgjeria tek meshkujt nuk vleresohet keshtu qe shume mir ke bere maks,,,
Arabela- Princeshë
Gjinia :
po stregojne gje keto cunat mi,,,nuk u besoj nje llaf,,, vec na mashtrojne,,,KleaLove shkruajti:Hahaha he ri mos ja ve fain kleas ri edhe ti sa mire duan te din meshkujt per ne ri edhe un nga inati solla temen hehe hahaha
Arabela- Princeshë
Gjinia :
mos doni dhe ku dhe si e lashe ?hahahahahArabela shkruajti:po stregojne gje keto cunat mi,,,nuk u besoj nje llaf,,, [You must be registered and logged in to see this image.] vec na mashtrojne,,, [You must be registered and logged in to see this image.]KleaLove shkruajti:Hahaha he ri mos ja ve fain kleas ri edhe ti sa mire duan te din meshkujt per ne ri edhe un nga inati solla temen hehe hahaha
yesssssss,,,,Maksi shkruajti:mos doni dhe ku dhe si e lashe ?hahahahahArabela shkruajti:po stregojne gje keto cunat mi,,,nuk u besoj nje llaf,,, [img] [img] [img] [img] vec na mashtrojne,,, [img] [img] [img] [img] [img] [img] [img]KleaLove shkruajti:Hahaha he ri mos ja ve fain kleas ri edhe ti sa mire duan te din meshkujt per ne ri edhe un nga inati solla temen hehe hahaha
Arabela- Princeshë
Gjinia :
hmmmmmmmmmm sa pa fat qe jeni se nuk e mbaj mend se ne ate dhome skishte drita ishte nate [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:yesssssss,,,, [You must be registered and logged in to see this image.]Maksi shkruajti:mos doni dhe ku dhe si e lashe ?hahahahahArabela shkruajti:po stregojne gje keto cunat mi,,,nuk u besoj nje llaf,,, [img] [img] [img] [img] vec na mashtrojne,,, [img] [img] [img] [img] [img] [img] [img]KleaLove shkruajti:Hahaha he ri mos ja ve fain kleas ri edhe ti sa mire duan te din meshkujt per ne ri edhe un nga inati solla temen hehe hahaha
sa mire se thashe kushedi cdo thoje dhe do viheshim ne pozite,,, flm maks,,,Maksi shkruajti:hmmmmmmmmmm sa pa fat qe jeni se nuk e mbaj mend se ne ate dhome skishte drita ishte nate [img]Arabela shkruajti:yesssssss,,,, [img] [img] [img] [img] [img] [img] [img] [img]Maksi shkruajti:mos doni dhe ku dhe si e lashe ?hahahahahArabela shkruajti:po stregojne gje keto cunat mi,,,nuk u besoj nje llaf,,, [img] [img] [img] [img] vec na mashtrojne,,, [img] [img] [img] [img] [img] [img] [img]KleaLove shkruajti:Hahaha he ri mos ja ve fain kleas ri edhe ti sa mire duan te din meshkujt per ne ri edhe un nga inati solla temen hehe hahaha
Arabela- Princeshë
Gjinia :
une mbi te 20-tat ende i virgjer,
seriozi- V.I.P Anëtarë
- Postime : 179
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2013
Mosha : 35
Po pse t'i kshu.? Mbase je serioz s'i emri qe ke [You must be registered and logged in to see this image.]seriozi shkruajti:une mbi te 20-tat ende i virgjer,
une ,, ma bonen em zor .. kam ren pishamn po qe te bej.
Gjilanasi- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Gjilan
Postime : 673
Gjinia :
Anëtarësuar : 06/01/2013
Hobi : .....
Une i kom kaluar te 30 tat ende i Virgjer
Malsori- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Gjermani
Postime : 1966
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/10/2010
Mosha : 53
Hobi : Lexim, sport, punë
As smundem te imagjinoj mashkull te virgjer.[You must be registered and logged in to see this image.]...nqs nuk e ka bo me femer e ka bo me Dorjana....mfalni [You must be registered and logged in to see this image.]
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Nuk gjej dote fjale per virgjerine e mashkullit
ja e tha Ermelinda... mashkulli e humb virgjerine me dorjanen ngaqe ajo esht e dashura e pare....
ja e tha Ermelinda... mashkulli e humb virgjerine me dorjanen ngaqe ajo esht e dashura e pare....
Єямєℓiиdå shkruajti:As smundem te imagjinoj mashkull te virgjer.[img] nuk e ka bo me femer e ka bo me Dorjana....mfalni [img]
e vetmja gje qe nuk te tradhton eshte dorentina
edhe ti plaqqqqqqqqqqq
Mu ma bon em zor
Gjilanasi- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Cka eshte eshte o Gjilani[You must be registered and logged in to see this image.]
Єямєℓiиdå- WebMaster
Gjinia :
ka lezet te jesh i virgjer
Malsori- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Єямєℓiиdå shkruajti:Cka eshte eshte o Gjilani[img]
ne cunat kem dorentinen ,,, po ju femrat
mu me dhunun ma bon em zor ca femra
Gjilanasi- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
[You must be registered and logged in to see this image.]
Na femnat kena ju cunat, e pa virgjer...hahahaaGjilanasi shkruajti:Єямєℓiиdå shkruajti:Cka eshte eshte o Gjilani[img]
ne cunat kem dorentinen ,,, po ju femrat [You must be registered and logged in to see this image.]
mu me dhunun ma bon em zor ca femra
Єямєℓiиdå- WebMaster
Gjinia :
Єямєℓiиdå shkruajti:[img] eshte eshte o Gjilani[img]
ne cunat kem dorentinen ,,, po ju femrat [img] [img] [img]
mu me dhunun ma bon em zor ca femra[/quote]
Na femnat kena ju cunat, e pa virgjer...hahahaa[/quote]
te shkretat qe ju paska gjet,, ishalla mua sme keni se sbej hiqqq jam i keq ne ktu pun
Gjilanasi- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
qenka teme e lezetshme kjo..
O Malsori pash zotin he burre... shko nje vrap n'Amsterdam se ne kto kohe moderne vallaj majmuni e heq virgjerine. [You must be registered and logged in to see this image.]
O Malsori pash zotin he burre... shko nje vrap n'Amsterdam se ne kto kohe moderne vallaj majmuni e heq virgjerine. [You must be registered and logged in to see this image.]
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
po ne qe si kemi kap akoma te 20-tat
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Leo_uk shkruajti:qenka teme e lezetshme kjo..
O Malsori pash zotin he burre... shko nje vrap n'Amsterdam se ne kto kohe moderne vallaj majmuni e heq virgjerine. [img]
Une nuk jap lek as Euro per ta humbur virgjerin edhe majmuni nuk pagun gje per te pune [You must be registered and logged in to see this image.]
Malsori- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Virgjeria nuk hiqet falas... ka vdek nona atij muhabeti.. Sot jane te modes grate dun parfume, makina, darka e diskoteka.. ka ik koha e vjeter!Malsori shkruajti:Leo_uk shkruajti:qenka teme e lezetshme kjo..
O Malsori pash zotin he burre... shko nje vrap n'Amsterdam se ne kto kohe moderne vallaj majmuni e heq virgjerine. [img]
Une nuk jap lek as Euro per ta humbur virgjerin edhe majmuni nuk pagun gje per te pune [img]
Ja pyt Klean po nuk me besove mu.. Ti thuash Kleas per nje kafe te kerkon te vish ta marresh me jaht personal.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Єямєℓiиdå shkruajti:As smundem te imagjinoj mashkull te virgjer.[You must be registered and logged in to see this image.]...nqs nuk e ka bo me femer e ka bo me Dorjana....mfalni [You must be registered and logged in to see this image.]
Sorry....kush eshte Doriana...
il conte- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5371
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2011
Mosha : 42
Hobi : cinema & calcio.formula uno
Doriana Kyci e ka emrin. Punon ke fusha e tenisit dhe mbledh topat.
Punon ndonjehere edhe neper salla Ping Pongu.
Punon ndonjehere edhe neper salla Ping Pongu.
Vizitor- Vizitor
Hahaha amon ore me verteka edhe meshkuj te virgjer edhe e them per esperience hahahaha
pikerisht per kete qe jam serioz dhe emrin e kam lane ashtu serioziNeta E shkruajti:Po pse t'i kshu.? Mbase je serioz s'i emri qe ke [img]seriozi shkruajti:une mbi te 20-tat ende i virgjer,
seriozi- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
ka ende te virgjer mbi te 20-tat klea mos u befaso se e vertet eshteKlea shkruajti:Hahaha amon ore me verteka edhe meshkuj te virgjer edhe e them per esperience hahahaha [You must be registered and logged in to see this image.]
seriozi- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
klea mos e ke shkruar gabim kete temen dhe e kishe fjalen per gocat haha??
Erion N- Legjendë
- Vendbanimi : Boston
Postime : 597
Gjinia :
Anëtarësuar : 08/11/2012
Mosha : 40
Hobi : Shume--> pasion kitarat
si per ju??? une sjam i virgjer me lali haha (dhe djemte qe mund te jene prap skan per ta pranuar qe jan se nuk e ulin veten sepse duket si dobesi) mendimi im haha
Erion N- Legjendë
- Vendbanimi : Boston
Postime : 597
Gjinia :
Anëtarësuar : 08/11/2012
Mosha : 40
Hobi : Shume--> pasion kitarat
une nuk e shoh si dobesi nuk asht kumedit se qkaErion N shkruajti:si per ju??? une sjam i virgjer me lali haha (dhe djemte qe mund te jene prap skan per ta pranuar qe jan se nuk e ulin veten sepse duket si dobesi) mendimi im haha
seriozi- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Bravo seriozi nuk eshte dobesi qe nje mashkull te jete i virgjer mo lali po ka shum meshkuj qe nuk kan pasur mardhenje asnjehere me nje femer
sot nuk po ka femra te virgjera e le ma qunat [You must be registered and logged in to see this image.]
Malsori- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
me dhunuan 2 goca muaa
Gjilanasi- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Similar topics
» Bellucci: Virgjëria nuk ka vlerë
» Virgjeria (Endrra Shqiptare dhe zhgenjimi prej saj)
» Virgjeria Artificiale - Sukses Apo Rrezik
» Përshëndetje për të gjithë çunat e forumit?
» Kenge shqipe!
» Virgjeria (Endrra Shqiptare dhe zhgenjimi prej saj)
» Virgjeria Artificiale - Sukses Apo Rrezik
» Përshëndetje për të gjithë çunat e forumit?
» Kenge shqipe!
Faqja 1 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi