Monica Bellucci Shkëlqen…Nudo!
4 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Monica Bellucci Shkëlqen…Nudo!
Duket se gjenet italiane kanë ndikuar në bukuroshen Monica Belucci pasi ajo është shfaqur më seksi se kurrë në skenat e pa përshtatshme të filmit të saj të fundit.
Dhe kur ky film u xhirua, Belluci ishte 46 vjeçare, ndërsa skenat u regjistruan vetëm gjashtë javë pasi ajo solli në jetë vajzën e saj të dytë Leonie. Skenat nudo janë xhiruar në kuadër të filmit “Un ete brulant”.
Monica Belluci është e martuar me aktorin Vincent Cassell dhe ka një vajzë tjetër të madhe, Deva, e lindur në shtator të vitit 2004.
Edhe pse 47 vjeçare, Bellucci kurrë nuk e ka pasur problem shfaqjen nudo para ekraneve, pasi sipas saj nuk ka gjë më të bukur se trupi i femrës.
Dhe kur ky film u xhirua, Belluci ishte 46 vjeçare, ndërsa skenat u regjistruan vetëm gjashtë javë pasi ajo solli në jetë vajzën e saj të dytë Leonie. Skenat nudo janë xhiruar në kuadër të filmit “Un ete brulant”.
Monica Belluci është e martuar me aktorin Vincent Cassell dhe ka një vajzë tjetër të madhe, Deva, e lindur në shtator të vitit 2004.
Edhe pse 47 vjeçare, Bellucci kurrë nuk e ka pasur problem shfaqjen nudo para ekraneve, pasi sipas saj nuk ka gjë më të bukur se trupi i femrës.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Monica Bellucci Shkëlqen…Nudo!
Gjithkush shkelqen nudo..nese ke guxim te dalesh...nejse keto te famshmet gjithmone ne revista dhe foto dalin te bera xixe me photoshop..
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
jam dakord me ty ermelinda...............
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
nuk e di po kesaj sikur i shkon,,,sepse nuk i ben krejt ne kuptim nudo,,por dhe dicka artistike e perfshin,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Similar topics
» Monica Bellucci, mama seksi
» Bellucci: Virgjëria nuk ka vlerë
» Rosalinda Celentano: Une, e dashura e Monica Belluccit ne rini
» Kate shkëlqen sërish
» Kardashian ‘shkëlqen’ në Grammy
» Bellucci: Virgjëria nuk ka vlerë
» Rosalinda Celentano: Une, e dashura e Monica Belluccit ne rini
» Kate shkëlqen sërish
» Kardashian ‘shkëlqen’ në Grammy
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi