Nora: Nuk imitoj askënd
+3
Єямєℓiиdå
Arabela
Binni
7 posters
Faqja 1 e 1
Nora: Nuk imitoj askënd
Ajo së fundmi ndryshoi look, por prapë zërat se imiton Beyonce-n nuk janë shuar. Është kjo këngëtarja Nora Istrefi, e cila në këngën e saj më të re, “Unë e di”, në bashkëpunim me Ermal Fejzullahun, është shndërruar në bionde.
Pavarësisht pamjes saj të pëlqyer, nuk ka kaluar pa u bërë krahasimi me këngëtaren e madhe botërore divën Beyonce, pas së cilës shpesh thuhet se Nora është e fiksuar dhe përpiqet ta imitojë.
Por, e mërzitur me këto krahasime, Nora ka thënë se jo vetëm që nuk imiton askënd, por as nuk ka mundësi ta bëjë këtë gjë.
“E kuptojmë për kë po flasim? Për Beyonce, Rihanna, Jennifer Lopez. Ne edhe po t’i kemi idhuj nuk arrijmë dot t’i imitojmë me mundësitë që kemi, për më tepër që moda ajo është një të gjithë botën, ndaj veshjet edhe ngjajnë”, është shprehur ajo për të disatën herë.
Pavarësisht pamjes saj të pëlqyer, nuk ka kaluar pa u bërë krahasimi me këngëtaren e madhe botërore divën Beyonce, pas së cilës shpesh thuhet se Nora është e fiksuar dhe përpiqet ta imitojë.
Por, e mërzitur me këto krahasime, Nora ka thënë se jo vetëm që nuk imiton askënd, por as nuk ka mundësi ta bëjë këtë gjë.
“E kuptojmë për kë po flasim? Për Beyonce, Rihanna, Jennifer Lopez. Ne edhe po t’i kemi idhuj nuk arrijmë dot t’i imitojmë me mundësitë që kemi, për më tepër që moda ajo është një të gjithë botën, ndaj veshjet edhe ngjajnë”, është shprehur ajo për të disatën herë.
Re: Nora: Nuk imitoj askënd
hec me nore ,,mos u bej merak,,,se gjithe po imitojne gjithe,,,,se as beyonce e rihanes nuk ja u beri e ema ato modele
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Ec moj Nora se fabrika pranaj prodhon shume fustane..qe ti veshin te gjithe e jo vetem VIP.. 00027003
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Hahahahah,Nora Oj Loqke S'di t'kopj kjo...gjona qe shihen s'ka fjale! qesh
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
ajo e ka fjalen se nuk imiton asnjeren te dielave se e ben pushin ndaj
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
ja nora tisha kan si ti kisha kajt si thmija qka te kan than qka jan keta kengetaret menzi spresin me ba hit cdo gje
rafetmaxhuni- I/e Regjistruar
- Postime : 1
Gjinia :
Anëtarësuar : 26/06/2011
Mosha : 41
Jo moj cne,se i kopjoj un ato...........
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Mbulohet Nora!
» Kë po e kopjon Nora Istrefi?
» Nora Istrefi si Kush??
» Nora me stil dhe provokuse