Nju Jorku lejon martesat gay, festë nëpër rrugë
Faqja 1 e 1
Nju Jorku lejon martesat gay, festë nëpër rrugë
Shteti i Nju Jorkut që nga dita e sotme është shteti i shtatë amerikan ku lejohet martesa e gay-ve. Senati i këtij shteti ka votuar në favor të propozimit të guvernatorit Andrew Cuomo, i cili kishte kërkuar që çifttet homoseksuale të kenë të drejtën të martohen, ashtu siç e kanë këtë të drejtë edhe çiftet e tjera.
Ky propozim është votuar me 33 vota pro dhe 29 kundër dhe brenda një muaji pritet që të hyjë në fuqi.
Kjo është një fitore e madhe për komunitetin gay, duke qenë se Nju Jorku është ndër shtetet më të mëdhenj dhe më të rëndësishëm në Amerikë.
Për këtë arsye, pas miratimit të propozimit, në sheshet e Nju Jorkut kanë zbritur mijëra njerëz të komunitetit homoseksual, të cilët kanë festuar këtë ditë të shënuar për ta.
Ky propozim është votuar me 33 vota pro dhe 29 kundër dhe brenda një muaji pritet që të hyjë në fuqi.
Kjo është një fitore e madhe për komunitetin gay, duke qenë se Nju Jorku është ndër shtetet më të mëdhenj dhe më të rëndësishëm në Amerikë.
Për këtë arsye, pas miratimit të propozimit, në sheshet e Nju Jorkut kanë zbritur mijëra njerëz të komunitetit homoseksual, të cilët kanë festuar këtë ditë të shënuar për ta.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Similar topics
» Maska që lejon kontrollimin e ëndrrave
» Si të adhurojmë një Perëndi që lejon përdhunimin e një fëmije?
» Ushtria amerikane lejon qasjen në rrjetet sociale
» pse feja muslimane e lejon mashkullin te ket me shum se nje grua
» FDSH-ja nuk lejon majmunet e Turqise te tallen me Fatet e Kombit Shqiptar.
» Si të adhurojmë një Perëndi që lejon përdhunimin e një fëmije?
» Ushtria amerikane lejon qasjen në rrjetet sociale
» pse feja muslimane e lejon mashkullin te ket me shum se nje grua
» FDSH-ja nuk lejon majmunet e Turqise te tallen me Fatet e Kombit Shqiptar.
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi