Femrat e plota më tërheqëse
+3
Daku
Emona
WebMaster
7 posters
Faqja 1 e 1
Femrat e plota më tërheqëse
Femrat e holla janë më pak xheloze ndaj femrave të plota, sepse nuk i konsiderojnë tërheqëse, mirëpo meshkujt kanë mendim tjetër. Për ata, femrat e plota janë më tërheqëse, të hapura dhe të mençura.
Një hulumtim i realizuar nga shkencëtarët pranë Universitetit të Liverpulit, ka zbuluar se femrat jo të holla për meshkujt janë më të afërta, janë mikesha të mira dhe kanë stabilitet më të mirë emocional sesa femrat e holla.
Nga ana tjetër, femrat tjera kanë mendim jo të mirë për ish-femrat e trasha që mundohen të mbajnë një peshë afër normales. Sipas tyre, ato janë të padisiplinuara, emocionalisht jostabile dhe kanë shprehi të këqija higjienike.
Disa meshkujve u pëlqen fakti që femrat që kanë peshë të tepërt luftojnë me kilogramët, ashtu që kjo i afron më shumë dhe u jep mendimin se ato nuk janë femra të përsosura, kanë mangësi, por janë të afërta dhe mund të kalojnë mirë me to, duke qenë se ato jetojnë ‘me këmbët në tokë’.
Për më shumë, meshkujt me mbipeshë shpresojnë se kanë gjasa më të mira për të kapur një femër të plotë, sesa një të hollë. /Telegrafi/
Një hulumtim i realizuar nga shkencëtarët pranë Universitetit të Liverpulit, ka zbuluar se femrat jo të holla për meshkujt janë më të afërta, janë mikesha të mira dhe kanë stabilitet më të mirë emocional sesa femrat e holla.
Nga ana tjetër, femrat tjera kanë mendim jo të mirë për ish-femrat e trasha që mundohen të mbajnë një peshë afër normales. Sipas tyre, ato janë të padisiplinuara, emocionalisht jostabile dhe kanë shprehi të këqija higjienike.
Disa meshkujve u pëlqen fakti që femrat që kanë peshë të tepërt luftojnë me kilogramët, ashtu që kjo i afron më shumë dhe u jep mendimin se ato nuk janë femra të përsosura, kanë mangësi, por janë të afërta dhe mund të kalojnë mirë me to, duke qenë se ato jetojnë ‘me këmbët në tokë’.
Për më shumë, meshkujt me mbipeshë shpresojnë se kanë gjasa më të mira për të kapur një femër të plotë, sesa një të hollë. /Telegrafi/
Re: Femrat e plota më tërheqëse
[You must be registered and logged in to see this image.] ..Hajdeeee ,Tashi Dolen Nga Moda Keto Thataniket a?
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Normal ska ndermend njeri me vra duret :p
Ndro Avatar Emona se je demode :p
Daku- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : N'metropolt
Postime : 1998
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/02/2011
Mosha : 45
Hobi : Japraku
00027003Me_I_Bukuri_Katunit shkruajti:Normal ska ndermend njeri me vra duret :p
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
ke cfare kap me dure
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Normal qe poooo..ka lezet shpirti me prek pak tul e jo kocke lol..kete mendim kam pas gjithmone 00027003
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
,,edhe une jam per shendet te lezetshem,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
kur takoj noj te dobte kam frike me hyp siper se po thyhet lol
Docteur- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Psikologu_wolf shkruajti:kur takoj noj te dobte kam frike me hyp siper se po thyhet lol
Pse mer sa e takon ti direkt i hyp apo si lol... 00027003 qesh
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
jo ne fillim ja fry gomat pastaj i hyp 00027003Ermelinda shkruajti:Psikologu_wolf shkruajti:kur takoj noj te dobte kam frike me hyp siper se po thyhet lol
Pse mer sa e takon ti direkt i hyp apo si lol... 00027003 qesh
Docteur- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Similar topics
» Femrat e plota më tërheqëse .
» Meshkujt e të sotmes preferojnë femrat më të plota
» Femrat më pak tërheqëse zgjedhin karrierën?!
» Pse femrat e dobeta konsiderohen si me terheqese se te shendoshat?
» Pikë të plota për Topçinjtë
» Meshkujt e të sotmes preferojnë femrat më të plota
» Femrat më pak tërheqëse zgjedhin karrierën?!
» Pse femrat e dobeta konsiderohen si me terheqese se te shendoshat?
» Pikë të plota për Topçinjtë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi