Repisti paralizon trafikun ne Time Square, arrestohet
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Repisti paralizon trafikun ne Time Square, arrestohet
NJU JORK- Një burrë u ngjit në një shtyllë ku ndodhen tabelat që drejtojnë lëvizjen e makinave në Times Square duke bërë që të paralizohej lëvizja në një pjesë të Manhatën. Një numër i madh njerëzish u mblodhën në një kryqëzim rrugësh për të ndjekur përpjekjet e policisë e cila u orvat për mëse një orë ta ulte poshtë njeriun mbi shtyllë.
Burri hipi në shtyllën e tabelave që orientojnë trafikun rreth orës 09:30 të mëngjesit, me orën lokale, ndërkohë që policia bllokoi qarkullimin gjysmë ore më vonë. Teksa polica nisi tratavitat për ta zbritur prej andej burri u ngrit në këmbë në majë të shtyllës dhe nisi të këndonte e kërcente sipas ritmit rrep.
Kalimtarët e rastit shkrepën foto si dhe komentuan me miqtë e tyre në internet veprimet e burrit. Pati nga ata që thanë se ai kishte kërcënuar të hidhej me kokë.
Më në fund, rreth orës 11:15, sipas orës lokale, rrepisti i panjohur u lodh ndaj zbriti me anën e shkallës vënë nga policia. Ai u arrestua menjëherë pas zbritjes në tokë.
Times Square u hap menjëherë më pas për lëvizjen e makinave dhe këmbësorëve
Burri hipi në shtyllën e tabelave që orientojnë trafikun rreth orës 09:30 të mëngjesit, me orën lokale, ndërkohë që policia bllokoi qarkullimin gjysmë ore më vonë. Teksa polica nisi tratavitat për ta zbritur prej andej burri u ngrit në këmbë në majë të shtyllës dhe nisi të këndonte e kërcente sipas ritmit rrep.
Kalimtarët e rastit shkrepën foto si dhe komentuan me miqtë e tyre në internet veprimet e burrit. Pati nga ata që thanë se ai kishte kërcënuar të hidhej me kokë.
Më në fund, rreth orës 11:15, sipas orës lokale, rrepisti i panjohur u lodh ndaj zbriti me anën e shkallës vënë nga policia. Ai u arrestua menjëherë pas zbritjes në tokë.
Times Square u hap menjëherë më pas për lëvizjen e makinave dhe këmbësorëve
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Repisti paralizon trafikun ne Time Square, arrestohet
ka dash me ra ne qender te vemendjes;sheh vuaj pasojat tani
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» A mund ta mposhtim friken qe na paralizon?
» Fluturaket pa pilot kontrollojnë trafikun në Britani
» Policia Rrugore kontrollon trafikun me 'polic-kukull'
» Endrit Dokle dënohet për herë të dytë, drejtonte nga burgu trafikun e heroinës
» Arrestohet Shpresim Uka
» Fluturaket pa pilot kontrollojnë trafikun në Britani
» Policia Rrugore kontrollon trafikun me 'polic-kukull'
» Endrit Dokle dënohet për herë të dytë, drejtonte nga burgu trafikun e heroinës
» Arrestohet Shpresim Uka
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi