Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Endrit Dokle dënohet për herë të dytë, drejtonte nga burgu trafikun e heroinës People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Endrit Dokle dënohet për herë të dytë, drejtonte nga burgu trafikun e heroinës People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Endrit Dokle dënohet për herë të dytë, drejtonte nga burgu trafikun e heroinës

Shko poshtë

Endrit Dokle dënohet për herë të dytë, drejtonte nga burgu trafikun e heroinës Empty Endrit Dokle dënohet për herë të dytë, drejtonte nga burgu trafikun e heroinës

Mesazh nga WebMaster Tue 8 Jan 2013 - 8:07

TIRANË- Endrit Dokle i njohur si një nga krerët e “Bandës së Durrësit’ dënohet për herë të dytë nga Gjykata e Krimeve të Rënda për trafik droge. Gjykata e ka dënuar me 16 vite të tjera burg Doklen, pasi gjatë kohës që ndodhej në burg ai drejtonte një rrjet të trafikut të heroinës.

Ai së bashku me 16 anëtarët e bandës famëkeqe u dënuan në verën e vitit 2012 për vrasje, rrëmbime trafik droge e femrash. Dokle mori dënimin maksimal burgim të përjetshëm, ndërsa sot ai merr dënimin e dytë.

Gjykata e Krimeve të Rënda për të njejtën akuzë ka dënuar edhe Izet Krasniqin me 16 vite burg.

Verën e vitit 2012 Gjykata e Krimeve të Rënda dha vendimin për 16 të pandehurit e ‘Bandës së Durrësit’. Gjykata dënoi me 4 burgime të përjetshme dhe me 245 vite burg, 16 anëtarët e ‘Bandës së Durrësit’ të cilët akuzohen për së paku 9 vrasje. Gjykata vendosi të dënojë me burgim të përjetshëm drejtuesit e kësaj bande Lulzim Berishën, Endrit Doklen, Indrit Taullain dhe të shumë kërkuarin Plaurent Dervishajn.

Historia e Bandës së Durrësit
Nëntë ekzekutime, pesë atentate si dhe rrëmbimi për 18 muaj i dëshmitares së një vrasjeje, janë vetëm disa nga krimet që dyshohet se kanë kryer të cilësuarit si anëtarë të "Bandës së Durrësit". Banda e nisi aktivitetin e saj kriminal që në vitin 1992 dhe sipas organit të akuzës, drejtohej nga Lulzim Berisha e Klodian Saliu (i vrarë). Fillimisht, të dyshuarit si anëtarë të saj merreshin me trafikun e drogës apo femrave. Në pamje të parë, dukej se gjithçka shkonte më së miri. Derisa në vitin 1998 u shënua dhe vrasja e parë që sipas prokurorisë është kryer nga vetë krerët e saj.

Ekzekutimet e njëpasnjëshme për shkak të prishjes në pazaret e drogës, bënë që prokuroria të ngrinte dyshimet se bëhej fjalë për një organizatë kriminale që vepronte në qytetin e Durrësit. Rekrutimi i vrasësve me pagesë ishte karakteristika kryesore e kësaj bande që ishte kthyer në një makth të vërtetë për qytetarët durrsakë.

Në vitin 2005 u bë dhe goditja e bandës, ku mes të tjerëve prangat në duar provuan dhe Lulzim Berisha e Endrit Dokle, që sipas organit të akuzës, kanë drejtuar fraksionet e bandës famëkeqe.
(ma.ar/BalkanWeb)

WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com