Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Alberto-Charlene, ajo donte të ikte  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Alberto-Charlene, ajo donte të ikte  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alberto-Charlene, ajo donte të ikte

2 posters

Shko poshtë

Alberto-Charlene, ajo donte të ikte  Empty Alberto-Charlene, ajo donte të ikte

Mesazh nga Emona Wed 29 Jun 2011 - 2:40

Alberto-Charlene, ajo donte të ikte  29mart_2906111106_1

Monte - Carlo - Një kthesë e papritur në principatën e Monakos: dasma e shumëpritur mes princit Alberto dhe kampiones afrikanojugore të notit, Charlene Wittstock ka rrezikuar të anulohet, sipas një informacioni të të përjavshmes franceze “Express”.

Megjithatë principata ka përgënjeshtruar formalisht deklaratat duke i konsideruar si gënjeshtra.

Gruaja e ardhshme e princit – shkruan “Express” – disa ditë më parë, ka dashur të ndërpresë përgatitjet e martesës së saj dhe të riniset për në Afrikën e Jugut për faj të burrit të saj të ardhshëm.

Gjithçka ka filluar një javë më parë – tregon gazeta – me nisjen e Charlene për në aeroportin e Nizza-s ku ka dashur të udhëtojë për në Afrikën e Jugut, në njw fluturim vetëm vajtje.

Motivi? Notarja bukuroshe ka marrë vesh, disa orë më parë, për një fëmijë të Alberto të Monakos me Nicole Coste, hostess e “Air France”, me origjinë nga Togo, Alexandre, i lindur në 2003-shin dhe që princi e ka njohur dhe bërë publik në 2005-n.

Charlene është ndaluar nga policia e aeroportit pasi pallati mbretëror ka dhënë urdhër për ta ndalur.

Princi dhe këshilltarët e tij e kanë bindur që të ndërrojë mendje dhe të kthehet pas.

Megjithatë - vazhdon gazeta - nga atëherë Charlene eviton mbledhjet dhe festat familjare.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Alberto-Charlene, ajo donte të ikte  Empty Re: Alberto-Charlene, ajo donte të ikte

Mesazh nga Anakonda Sun 10 Jun 2012 - 19:04

spakse qen xhentil aspak;e lije mor te ikte deshira e saj ka qen
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time