I ati i Beyonces donte ti "blente" një djalë këngëtares?
3 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
I ati i Beyonces donte ti "blente" një djalë këngëtares?
- Prindërit e një prej këngëtareve më popullore, ishin divorcuar në dhjetor të vitit 2009, pas 29 vjet martese. Mateu me të dashurën e tij kishte një djalë. Test i ADN-së konfirmoi se fëmija ishte e tij.
Mateu Knowles (60) ka tradhëtuar nënën e Beyonces, Tina (57) më shumë se një vit e gjysmë. E dashura e tij mbeti shtatzënë, me që rast u krijua një rrëmujë e vërtetë. Ai i kërkoi të dashurës së tij, Alexander Wright të abortoj por, ajo nuk donte.
“Kur më pyeti nëse unë do të jap fëmijën tim Beyonce dhe burrit të saj Jay-Z-it, unë menjëherë mendova se ai ishte i çmendur. As për të gjitha paratë në këtë botë nuk do ti jap fëmijën tim. Unë nuk e di pse kështu më ka propozuar. Unë besoj se Beyonce nuk di asgjë për këtë” tha e dashura e babait të Beyonces.
Aleksandra djalin e pagëzoi me emrin Nixon. Edhe pse testi i ADN-së konfirmoi se Mateu ishte babai i djalit të saj, ai kurrë nuk shkoi për ta parë fëmijën e vetë.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: I ati i Beyonces donte ti "blente" një djalë këngëtares?
mish ,mash eshte bere .. kshu i bie kur pin shume ne darke .. dhe nuk e din me ke te gjen mengjesi ne krevat
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Re: I ati i Beyonces donte ti "blente" një djalë këngëtares?
epo rrezik me qen njerez; qe i ka len kujtesa....
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Kim Kardashian donte një burrë italian
» Alberto-Charlene, ajo donte të ikte
» Menaxheri i këngëtares: Adele nuk vuan nga kanceri në fyt
» “ S’me Meriton ” video klipi më i ri i këngëtares Liria Dedvukaj
» E bujshme! Bin Laden donte te martohej me Withney Houston
» Alberto-Charlene, ajo donte të ikte
» Menaxheri i këngëtares: Adele nuk vuan nga kanceri në fyt
» “ S’me Meriton ” video klipi më i ri i këngëtares Liria Dedvukaj
» E bujshme! Bin Laden donte te martohej me Withney Houston
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi