Albumi i ri i Amy Winehouse pushton majat e klasifikimeve
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Albumi i ri i Amy Winehouse pushton majat e klasifikimeve
Londër – Amy Winehouse vdiq tragjikisht në moshën 27 vjeçare këtë vit, por muzika e saj po vazhdon të pushtojë klasifikimet e albumeve muzikore.
Albumi i saj i publikuar pas vdekjes ‘Lioness: Hidden Treasures’ ka pushtuar sërish majat e klasifikimeve britanike edhe 4 muaj pas vdekjes. Albumi i saj menjëherë si ka dalë në shitje të hënën, ka arritur majat e klasifikimeve në Britani.
Si ka marrë vesh lajmin, babai i saj Mitch ka komentuar në profilin e tij në Twitter:
“Sapo më thanë që Amy është renditur e para. Zemra ime është e trishtuar por duke u përvëluar nga krenaria.”
Albumi i publikuar pas vdekjes së saj, është gjykuar si më i miri në krahasim me atë ‘Frank’ dhe ‘Black to Black’. Të gjitha shitjet e albumit më të fundit do të shkojnë në llogarinë e Fondacionit Amy Winehouse, të cilën e themeloi familja e saj, me këmbënguljen e babait, pas vdekjse tragjike të Winehouse. (LajmeShqip.com)
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Vdes Amy Winehouse
» Përgatitet për publikim albumi i padëgjuar i Amy Winehouse
» Nje shkrimtar ne majat e letersise
» “21” i Adele pushton tregun amerikan
» Big Mama “pushton” Stambollin
» Përgatitet për publikim albumi i padëgjuar i Amy Winehouse
» Nje shkrimtar ne majat e letersise
» “21” i Adele pushton tregun amerikan
» Big Mama “pushton” Stambollin
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi