Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Lady Gaga së shpejti mbetet pa flokë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Lady Gaga së shpejti mbetet pa flokë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lady Gaga së shpejti mbetet pa flokë

2 posters

Shko poshtë

Lady Gaga së shpejti mbetet pa flokë Empty Lady Gaga së shpejti mbetet pa flokë

Mesazh nga Emona Mon 4 Jul 2011 - 3:32

Lady Gaga së shpejti mbetet pa flokë Main_Gagalady

Këngëtarja e njohur amerikane, Lady Gaga, e zbuloi se e ka tepruar me eksperimentimet me frizura kohët e fundit dhe për këtë flokët janë duke i rënë me të madhe. Ajo, siç shkruajnë mediet botërore, është shumë brengosur se mundet shumë shpejt të mbetet pa flokë.
Kështu me vite, zeshkania e dikurshme, i ka ngjyrosur flokët dhe ka provuar numër të madh të frizurave, me të cilat në të njëjtën kohë i ka fascinuar dhe shokuar opinionin e gjerë. Megjithatë, më nuk do të mundet aq shpesh t’i ndërrojë ngjyrat dhe tonet e flokëve, madje as frizurat, pasi që flokët gjithnjë e më shumë janë duke i rënë dhe është shumë e dëmtuar.
“Më duhet këto ditë të shkoj në trajtim. Ekspertët më kanë këshilluar që të heq dorë nga aventurat që i bëj në kokën time”, e pranoi e mirënjohura Lady Gaga për revistën “People”. Nga ana tjetër, përveç për flokët, Gaga do të duhet të brengosej edhe për fytyrën, edhe pse pohon se ka gjene të mira, dhe për këtë nuk kujdeset edhe aq shumë për lëkurën e saj.
Në fakt, këngëtarja e njohur e zbuloi se e ka një zakon të tmerrshëm dhe tha se nuk e largon grimin kur të bie në gjumë. “Jam e vetëdijshme se kjo nuk është e mirë për lëkurën, por kam gjene të mira”, e sqaroi artistja kontroverse, duke shtuar se nuk e pëlqen që ta lyejë shumë fytyrën, pasi që kjo sipas saj, e përshpejton paraqitjen e rrudhave.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Lady Gaga së shpejti mbetet pa flokë Empty Re: Lady Gaga së shpejti mbetet pa flokë

Mesazh nga Anakonda Sun 10 Jun 2012 - 1:26

te pakten mir qe ve paruke se i tmerron njerezit
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time