Wainwright: Lady GaGa ka zë të tmerrshëm
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Wainwright: Lady GaGa ka zë të tmerrshëm
Edhe pse këngët e Lady GaGas e kanë frymëzuar kur ka regjistruar albumin, Rufus Wainwright mendon se zëri i saj është i tmerrshëm. I pëlqen që lufton për të drejtat e homoseksualëve.
Këngëtari 38-vjeçar, Rufus Wainwright, kur e ka regjistruar albumin, është frymëzuar nga këngët e Lady GaGas.
Më pëlqen stili i saj i veshjes dhe për atë që lufton për të drejtat e homoseksualëve, por zëri i saj është i tmerrshëm”, tha kanadezi, i cili nuk e fsheh faktin se ai është homoseksual.
Ai shtoi se albumi i tij do të jetë plot me hite të vallëzimit, në të cilat, sikurse edhe Lady GaGa, do të këndojë edhe për diskriminim. E quan atë ‘karrem’ për publikun.
Ai deklaroi se gjatë xhirimeve ka rënë në dashuri me producentin anglez, 36-vjeçarin Mark Ronson. Ndërsa këngëtari kanadez nuk deklaroi asgjë në lidhje me atë se kur do të dalë në shitje albumi i tij, i cili, sipas medieve kanadeze, do të jetë një hit, jo vetëm në Kanada por edhe në mbarë botën.
Këngëtari 38-vjeçar, Rufus Wainwright, kur e ka regjistruar albumin, është frymëzuar nga këngët e Lady GaGas.
Më pëlqen stili i saj i veshjes dhe për atë që lufton për të drejtat e homoseksualëve, por zëri i saj është i tmerrshëm”, tha kanadezi, i cili nuk e fsheh faktin se ai është homoseksual.
Ai shtoi se albumi i tij do të jetë plot me hite të vallëzimit, në të cilat, sikurse edhe Lady GaGa, do të këndojë edhe për diskriminim. E quan atë ‘karrem’ për publikun.
Ai deklaroi se gjatë xhirimeve ka rënë në dashuri me producentin anglez, 36-vjeçarin Mark Ronson. Ndërsa këngëtari kanadez nuk deklaroi asgjë në lidhje me atë se kur do të dalë në shitje albumi i tij, i cili, sipas medieve kanadeze, do të jetë një hit, jo vetëm në Kanada por edhe në mbarë botën.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Wainwright: Lady GaGa ka zë të tmerrshëm
e vertete,zeri i saj i fut njerezit ne tok para kohe
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Lady Gaga e paidentifikueshme pa tualet
» Lady Gaga këndon në Cannes
» Lady Gaga: Fama do më vrasë
» Lady Gaga, këngëtarja më e pasur
» Padi kundër Lady Gaga
» Lady Gaga këndon në Cannes
» Lady Gaga: Fama do më vrasë
» Lady Gaga, këngëtarja më e pasur
» Padi kundër Lady Gaga
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi