Jeta hollivudiane e tmerron
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Jeta hollivudiane e tmerron
Emma Watson në jetën private nuk është aq e fuqishme sikur personazhi Hermione Granger të cilin e interpreton në filmin “Harry Potter” dhe i cili e bëri të famshëm. Në fakt, 21-vjeçaren, e cila në vitet e fundit është shpallur disa herë ikonë e stilit, Hollywood-i “e tmerron”.
“Jam lodhur me Los Angeles-in dhe kërkesat hollivudiane!”, u ankua aktorja në intervistën për “Harper’s Bazaar” dhe vazhdoi ankimin: “E kam ndjenjën se duhet të punojë 24 orë në ditë, ta numërojë secilën kalori që e vë në gojë, t’i nënshtrohem botoksit në moshën 22-vjeçare dhe gjithmonë të jem e bukur. Do të çmendem për këtë!”
“Jam lodhur me Los Angeles-in dhe kërkesat hollivudiane!”, u ankua aktorja në intervistën për “Harper’s Bazaar” dhe vazhdoi ankimin: “E kam ndjenjën se duhet të punojë 24 orë në ditë, ta numërojë secilën kalori që e vë në gojë, t’i nënshtrohem botoksit në moshën 22-vjeçare dhe gjithmonë të jem e bukur. Do të çmendem për këtë!”
[url=http://www.zeri.info/artikulli/11/11/29422/jeta-hollivudiane-e-tmerron/#]0Share[/url] |
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Jeta hollivudiane e tmerron
epo rri ma mire ne jeten reale
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Nje Vidio qe te tmerron me verte.
» Bleona shkëlqen nga duart e grimierëve hollivudianë
» A e keni pyetur ndonjehere veten:Cili eshte qellimi i JETES?", "Jeta ime?","Jeta jote?"
» Tek jeta nga jeta
» Jeta ime...!!!
» Bleona shkëlqen nga duart e grimierëve hollivudianë
» A e keni pyetur ndonjehere veten:Cili eshte qellimi i JETES?", "Jeta ime?","Jeta jote?"
» Tek jeta nga jeta
» Jeta ime...!!!
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi