Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Sa peshojnë GaGa, Beyonce, Justin, Katy...? People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Sa peshojnë GaGa, Beyonce, Justin, Katy...? People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sa peshojnë GaGa, Beyonce, Justin, Katy...?

2 posters

Shko poshtë

Sa peshojnë GaGa, Beyonce, Justin, Katy...? Empty Sa peshojnë GaGa, Beyonce, Justin, Katy...?

Mesazh nga Emona Thu 7 Jul 2011 - 3:10

Sa peshojnë GaGa, Beyonce, Justin, Katy...?

Revista “Forbes” ka botuar listën e sivjetme të figurave të famshme më të rinj se 30 vjet, të cilët kanë fituar më së shumti gjatë 12 muajve të fundit. Në listën e ‘vogëlushëve’ gjenden emra të këngëtarëve, futbollistëve dhe aktorëve, të cilët milionat e tyre i kanë inkasuar duke kënduar, aktruar, luajtur tenis, futboll dhe duke reklamuar brende të ndryshme.
Në top pesëshe, me fitim nga 45 deri në 170 milionë, gjenden emrat si Lady Gaga (25) 170 mil$, Justin Bieber (17) 32 mil$, basketbollisti Lebron James (27) 48 mil$ dhe Rodger Federer (29) me 47 mil$.
Pozita e gjashtë në këtë listë është për Katy Perry-n me 44 mil$, Christiano Ronaldo me 38 mil$ në vendin e shtatë, derisa pozita e tetë i takon Beyonce Knowles me 35 mil$ të fituar.
Dy pozitat e top-dhjetëshes, janë rezervuar për dy sportistë, Lionel Messin e Barcelonës me 32 milionë dhe për teniston Rafael Nadal me 31 milionë dollarë të fituar.
Lady Gaga
Shumica e fitimeve nga 170 milionë dollarët e GaGa-s, kanë ardhur nga turneu i saj botëror, por nuk kanë munguar as kontratat e reklamave me firma të shumta, si dhe nga shitja e albumeve.
Justin Bieber
Kush do ta mendonte se një djalosh i cili është vetëm 17-vjeç, brenda një viti do të fitonte 32 milionë dollarë. Por kësaj ia ka arritur sensacioni i këndimit, i cili me shitje të albumit, por edhe me reklamime të ndryshme, ka mbushur xhirollogarinë e
tij.
Beyonce Knowles
Për Beyoncen nuk është një risi fitimi i majmë, pasi ajo çdo vit gjendet e renditur lart në këtë listë, pasi fama e saj për asnjë moment nuk është zbehur, por vetëm sa është ngritur gjithnjë e më lartë.
Katy Perry
Për Katy-n kjo është hera e parë që gjendet në këtë listë dhe a
të në renditje mjaft të lartë, ndërsa edhe ajo përveç fitimeve nga koncertet, shitjet e albumeve, ka përfituar edhe nga reklamat e ndryshme për brendet e modës.

Sa peshojnë GaGa, Beyonce, Justin, Katy...? Main_paret1
Sa peshojnë GaGa, Beyonce, Justin, Katy...? Paret3

Sa peshojnë GaGa, Beyonce, Justin, Katy...? Paret4
Sa peshojnë GaGa, Beyonce, Justin, Katy...? Paret2

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Sa peshojnë GaGa, Beyonce, Justin, Katy...? Empty Re: Sa peshojnë GaGa, Beyonce, Justin, Katy...?

Mesazh nga Anakonda Sat 9 Jun 2012 - 22:39

ku u bo edhe ky pederi i famshem;o mos ngelt mashkull tjeter pa u be i njohur
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time