Katy Perry nderon Freddie Mercuryn
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Katy Perry nderon Freddie Mercuryn
Katy Perry ka krijuar një video-homazh për të nderuar ditëlindjen e 65-të të frontmenit tragjik të “Queen”, Freddie Mercury.
Krijuesja e hitit “Firework”, e cila më herët ka thënë që Mercury kishte pasur ndikim të madh tek ajo, në video e këndon “Happy Birthday” për këngëtarin e ndjerë dhe e falënderon atë që e ka bërë një “mbretëreshë vrasëse”.
“Urime ditëlindjen e 65-të Freddie, të duam shumë. Edhe pse ke shkuar, nuk ke shkuar vërtet- ti na ke frymëzuar të gjithëve dhe sidomos më ke frymëzuar mua”, ka thënë mes tjerash Perry.
Freddie Mercury ndërroi jetë më 24 nëntor 1991 nga një pneumoni që i ishte shfaqur si pasojë e AIDS-it .....Kliko ktu
Krijuesja e hitit “Firework”, e cila më herët ka thënë që Mercury kishte pasur ndikim të madh tek ajo, në video e këndon “Happy Birthday” për këngëtarin e ndjerë dhe e falënderon atë që e ka bërë një “mbretëreshë vrasëse”.
“Urime ditëlindjen e 65-të Freddie, të duam shumë. Edhe pse ke shkuar, nuk ke shkuar vërtet- ti na ke frymëzuar të gjithëve dhe sidomos më ke frymëzuar mua”, ka thënë mes tjerash Perry.
Freddie Mercury ndërroi jetë më 24 nëntor 1991 nga një pneumoni që i ishte shfaqur si pasojë e AIDS-it .....Kliko ktu
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Katy Perry nderon Freddie Mercuryn
e paska nderu,e cfare te nderume
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Divorci i Katy Perry-t
» Katy Perry gjen të dashur të ri
» Katy Perry ndryshon stilin e muzikës
» Katy Perry si një ushtare në “Part Of Me” (VIDEO)
» Katy Perry, incident gjatë rrëshqitjes në ujë (FOTO)
» Katy Perry gjen të dashur të ri
» Katy Perry ndryshon stilin e muzikës
» Katy Perry si një ushtare në “Part Of Me” (VIDEO)
» Katy Perry, incident gjatë rrëshqitjes në ujë (FOTO)
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi