Divorci i Katy Perry-t
5 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Divorci i Katy Perry-t
Për këngëtaren Katy Perry fundviti i 2011-ës ka qenë tepër i vështirë, ndërsa këtë fillimvit i duhet të përballet ne divorcin zyrtar.
Por së paku ajo ka mbështetjen e familjes së saj, pasi nëna e këngëtares në një intervistë ekskluzive për tabloidin britanik “The Sun” ka deklaruar se, “divorci i saj ka qenë dhuratë nga Zoti”, duke lënë të kuptohet në këtë mënyrë se gjëja më e mirë që mund t’i ndodhte vajzës së saj ka qenë pikësisht ndarja nga komiku Rusell Brand, zyrtarisht ende bashkëshort i këngëtares.
Kësisoj Mary, nëna 63-vjeçare e Perry-t është mbështetësja më e madhe e këngëtares në këtë moment të vështirë.
“Viti 2012 do të jetë i mbarë për ty sepse gjëja më e mirë që mund të të ndodhte ka ndodhur”-shprehet nëna e këngëtares. Këngëtarja i kërkoi partnerit të saj të deri pak kohëve më parë që ta shtynte pak shpalljen e divorcit për të mos lënduar prindërit, të cilët përherë kanë qenë kundër këtij akti, por që tani janë në krah të vajzës së tyre
Por së paku ajo ka mbështetjen e familjes së saj, pasi nëna e këngëtares në një intervistë ekskluzive për tabloidin britanik “The Sun” ka deklaruar se, “divorci i saj ka qenë dhuratë nga Zoti”, duke lënë të kuptohet në këtë mënyrë se gjëja më e mirë që mund t’i ndodhte vajzës së saj ka qenë pikësisht ndarja nga komiku Rusell Brand, zyrtarisht ende bashkëshort i këngëtares.
Kësisoj Mary, nëna 63-vjeçare e Perry-t është mbështetësja më e madhe e këngëtares në këtë moment të vështirë.
“Viti 2012 do të jetë i mbarë për ty sepse gjëja më e mirë që mund të të ndodhte ka ndodhur”-shprehet nëna e këngëtares. Këngëtarja i kërkoi partnerit të saj të deri pak kohëve më parë që ta shtynte pak shpalljen e divorcit për të mos lënduar prindërit, të cilët përherë kanë qenë kundër këtij akti, por që tani janë në krah të vajzës së tyre
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Divorci i Katy Perry-t
kush ja di adresen,se du me shfrytezu rastin :541221:
Shkembi- V.I.P Anëtarë
- Postime : 9500
Gjinia :
Anëtarësuar : 17/10/2011
Mosha : 43
nga pogradeci nuk esh njehere,,se me siguri do e kish a pare duke blere buken,,, :541221: :541221: (tongueout)
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
se ke pare mire mi goce,e kom pa une kur isha ne gusht,biles me dha dhe adresem por me ka humb :541221:
Shkembi- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
ce do andresen,,,,veji pa e lajmeruar,,,beja surprize,,,, (tongueout)
Arabela- Princeshë
Gjinia :
po mi po,po surprizat behen me dit adresen,e mu me ka humb,me duket se ma ka vjedhur jarani njonens,qe rente ne kenete ishalla :541221:
Shkembi- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
,,he mo se amerika nuk esh dhe aq e madhe ,,,gjindet gjindet po te kerkosh,,,, :[LoL]: :[LoL]: :[LoL]:
Arabela- Princeshë
Gjinia :
idioti se kupton se ky lart po vdes per te mesa duket.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Katy..po shka lakmove ne Russell Brand bre Qike....teper i bajatshem si person.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Similar topics
» Katy Perry gjen të dashur të ri
» Katy Perry nderon Freddie Mercuryn
» Katy Perry ndryshon stilin e muzikës
» Katy Perry si një ushtare në “Part Of Me” (VIDEO)
» Katy Perry, incident gjatë rrëshqitjes në ujë (FOTO)
» Katy Perry nderon Freddie Mercuryn
» Katy Perry ndryshon stilin e muzikës
» Katy Perry si një ushtare në “Part Of Me” (VIDEO)
» Katy Perry, incident gjatë rrëshqitjes në ujë (FOTO)
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi