Iglesias nuk i kishte punët mirë me vajzat
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Iglesias nuk i kishte punët mirë me vajzat
Enrique Iglesias ka pranuar se ai nuk ishte dhe aq i popullarizuar në mesin e vajzave kur ishte tinejxher, por thotë se kjo ndryshoi kur ai u bë i famshëm.
Ylli i muzikës pop, i cili është në lidhje me tenisten seksi Anna Kournikova, prej më se dhjetë vitesh, nuk ka pasur aq fat me gjininë e kundërt teksa ishte në rritje, por kur u bë i famshëm shumë femra filluan të kërkojnë takime me të.
“Isha mbret i zemrave të thyera si tinejxher. Unë kurrë nuk kam qenë vet zemërthyes. Unë thjesht nuk munda. Vite më vonë, shumë femra të cilat më refuzuan u kthyen vetëm pse isha i famshëm”.
“Është vërtet pak pikëlluese. Nëse bëheni këngëtar apo aktor i famshëm, apo thjesht i famshëm, atëherë kjo ju ndihmon. Vajzat jo domosdoshmërisht duan të martohen me njerëz të famshëm, por të kënaqen me ta”, deklaroi Enrique
Ylli i muzikës pop, i cili është në lidhje me tenisten seksi Anna Kournikova, prej më se dhjetë vitesh, nuk ka pasur aq fat me gjininë e kundërt teksa ishte në rritje, por kur u bë i famshëm shumë femra filluan të kërkojnë takime me të.
“Isha mbret i zemrave të thyera si tinejxher. Unë kurrë nuk kam qenë vet zemërthyes. Unë thjesht nuk munda. Vite më vonë, shumë femra të cilat më refuzuan u kthyen vetëm pse isha i famshëm”.
“Është vërtet pak pikëlluese. Nëse bëheni këngëtar apo aktor i famshëm, apo thjesht i famshëm, atëherë kjo ju ndihmon. Vajzat jo domosdoshmërisht duan të martohen me njerëz të famshëm, por të kënaqen me ta”, deklaroi Enrique
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Iglesias nuk i kishte punët mirë me vajzat
epo prandaj ka ngel beqar i shkreti
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Ata që falin i kanë mirë punët me zemrën
» Mire Se Erdha e mire se ju Gjeta te Gjitheve ..!!
» Prandelli: Do t’ia vështirësojmë punët Interit
» A e ndihmoni gruan në punët e shtëpisë?
» Me mire te dish apo me mire te kesh??
» Mire Se Erdha e mire se ju Gjeta te Gjitheve ..!!
» Prandelli: Do t’ia vështirësojmë punët Interit
» A e ndihmoni gruan në punët e shtëpisë?
» Me mire te dish apo me mire te kesh??
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi