Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Tërhiqet Njësia Speciale, vazhdon punën ajo kufitare People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Tërhiqet Njësia Speciale, vazhdon punën ajo kufitare People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tërhiqet Njësia Speciale, vazhdon punën ajo kufitare

Shko poshtë

Tërhiqet Njësia Speciale, vazhdon punën ajo kufitare Empty Tërhiqet Njësia Speciale, vazhdon punën ajo kufitare

Mesazh nga WebMaster Wed 27 Jul 2011 - 23:29

Njësia Speciale e Policisë së Kosovës është tërhequr të mërkurën nga dy pikat kufitare 31 dhe 1, që ndajnë Kosovën me Serbinë, pasi kanë plotësuar misionin e tyre për të vënë nën kontroll rendin dhe ligjin, ndërsa punën po e vazhdojnë Policia Kufitare dhe doganierët. Zyrtari për informim në Policinë e Kosovës, Brahim Sadriu ka de deklaruar për Kosovapress se në vendkalimet kufitare 1 dhe 31, tani janë njësitet kufitare të Policisë së Kosovës dhe doganierët. Njësitet speciale e kanë kryer detyrën e tyre, për të cilën ishin ngarkuar. Kanë shkuar në vendkalimet kufitare, e kanë vënë situatën nën kontroll dhe ua kanë mundësuar që ta kryejnë detyrën e tyre njësive kufitare dhe doganave të Kosovës”, ka thënë Sadriu. Ai gjithashtu ka theksuar se gjatë natës, por edhe tash, situata e sigurisë në veri është e qetë. Ndryshe, aksioni policor për marrjen nën kontroll të pikave kufitare në veri të vendit, ka filluar të hënën rreth orës 22.00.
Pas pak kohe të fillimit të aksionit, Policia e Kosovës ishte vendos në pikën 31, por serbët kishin bllokuar rrugët që qonin në pikën 1, duke e penguar gjatë tërë natës policinë që të vendosët edhe në këtë pikë, e cila është vendosur në këtë pikë kufitare të martën në ora 8.00.

Aksioni i njësisë speciale së Policisë së Kosovës vjen pas marrjes së masave të reciprocitetit të Kosovës ndaj Serbisë.

Pikat kufitare 1 dhe 31 janë djegur nga serbët pas shpalljes së pavarësisë së Kosovës. Këto dy pika llogariten si dy vendet ku zhvillohet kontrabanda më e madhe.

Ky është aksioni i parë serioz i autoriteteve të Kosovës për të shtrirë autoritetin në tërë territorin e Kosovës./Kosovapress/
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë