Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Genta: Në pushime me dikë që ka shpirt të pastër People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Genta: Në pushime me dikë që ka shpirt të pastër People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Genta: Në pushime me dikë që ka shpirt të pastër

2 posters

Shko poshtë

Genta: Në pushime me dikë që ka shpirt të pastër Empty Genta: Në pushime me dikë që ka shpirt të pastër

Mesazh nga Binni Tue 2 Aug 2011 - 23:52

Genta: Në pushime me dikë që ka shpirt të pastër F.0802105637627_m

Genta Ismajli thotë se nëse do të duhej të zgjedhë për të kaluar pushimet me ndonjë prej kolegëve të saj, ajo do të zgjidhje dikë me shpirt të pastër.

Këngëtarja kosovare është aktuale me hitin e saj të ri “Guximi, ndërsa po ashtu është shumë e zënë me angazhime dhe koncerte gjatë stinës verore dhe vështirë se do të gjejë kohë për pushime.

Por, e pyetur nga “Kosova Sot” se me cilin prej kolegëve të saj ajo do të dëshironte t’i kalonte pushimet ajo ka pohuar “me dikë që ka shpirt të pastër dhe të mirë që të bënë të disponohesh”.

Edhe pse ka thënë se ka shumë të tillë, Genta ka ngurruar të përmendë emra.
Binni
Binni
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Mendjen Tuaj!!
Postime Postime : 7205
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 03/01/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Sporti,

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Genta: Në pushime me dikë që ka shpirt të pastër Empty Re: Genta: Në pushime me dikë që ka shpirt të pastër

Mesazh nga Anakonda Thu 15 Mar 2012 - 18:43

po ti per vete ke shpirt te paster,kur kerkon te tjeret me shpirt te paster.........
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye