Lopez nuk e humb besimin në dashuri
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Lopez nuk e humb besimin në dashuri
Los Anxhelos, gusht 2011
Këngëtarja Xhenifer Lopez ka deklaruar se pavarësisht faktit se pas shtatë vjetësh martesë është ndarë nga Mark Anetoni, ajo ende vazhdon të besojë në dashuri.
Në intervistën e parë dhënë revistës “Vanity fair” pas ndarjes, aktorja dhe këngëtarja e njohur ka thënë se është optimiste e madhe dhe se dashuria për të është “ëndrra më e madhe”.
Lopez (42), e cila ka pasur afera dashurie me shumë yje si Ben Aflek dhe Pi Didi, ka shpjeguar se ka mësuar se lidhjen duhet ndërprerë kur të mos funksionojë.
Njëra nga ngjarjet, të cilat kanë funksionuar shkëlqyeshëm në martesën e saj ishte punë e përbashkët, ka shtuar ajo.
“Së bashku kemi krijuar mrekullinë”, ka thënë Lopez.
Xhenifer Lopez dhe Mark Antoni kanë dy fëmijë, binjakët Maks dhe Ema.
Numri i shtatorit i revistës “Vanity fair”, në të cilën do të jepet intervista e plotë, do të dalë në shitje më 9 gusht.
Këngëtarja Xhenifer Lopez ka deklaruar se pavarësisht faktit se pas shtatë vjetësh martesë është ndarë nga Mark Anetoni, ajo ende vazhdon të besojë në dashuri.
Në intervistën e parë dhënë revistës “Vanity fair” pas ndarjes, aktorja dhe këngëtarja e njohur ka thënë se është optimiste e madhe dhe se dashuria për të është “ëndrra më e madhe”.
Lopez (42), e cila ka pasur afera dashurie me shumë yje si Ben Aflek dhe Pi Didi, ka shpjeguar se ka mësuar se lidhjen duhet ndërprerë kur të mos funksionojë.
Njëra nga ngjarjet, të cilat kanë funksionuar shkëlqyeshëm në martesën e saj ishte punë e përbashkët, ka shtuar ajo.
“Së bashku kemi krijuar mrekullinë”, ka thënë Lopez.
Xhenifer Lopez dhe Mark Antoni kanë dy fëmijë, binjakët Maks dhe Ema.
Numri i shtatorit i revistës “Vanity fair”, në të cilën do të jepet intervista e plotë, do të dalë në shitje më 9 gusht.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Lopez nuk e humb besimin në dashuri
epo nje femer si ajo me humb besimin ne dashuri ska shance
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» I dashuri i ri: Jennifer Lopez, “makinë” seksi, irritohet Marc Anthony
» Totti: Enrique ka besimin tim
» Ndahen Lopez dhe Anthony
» Lopez e buzëqeshur për Valentin
» Jennifer Lopez shton ca kile
» Totti: Enrique ka besimin tim
» Ndahen Lopez dhe Anthony
» Lopez e buzëqeshur për Valentin
» Jennifer Lopez shton ca kile
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi