Modelja 10-vjeçare që po tronditë botën
+2
Emona
Єямєℓiиdå
6 posters
Faqja 1 e 1
Modelja 10-vjeçare që po tronditë botën
Thylane Lena-Rose Blondeau, e cila ka fytyre si Brigitte Bardot, flokë të gjata dhe sy të kaltër, në moshën 10-vjeçare është paraqitur në ballinën e magazinës "Vogue enfants", por edhe në të tjerat. Ajo është paraqitur në kombinime dhe poza provokuese. Por, manekinia e grimuar në mënyrë provokuese, me këmishën dekolte dhe këpucë me take të larta ka vetëm dhjetë vjet. Pikërisht mosha e saj ka tronditur opinionin botëror.
Për dallim nga moshataret e saja që kalojnë kohën në shkollë dhe duke lozur, Thylane, jeton ndryshe. Ajo në fotot, në vend se të paraqitet si fëmijë, bënë poza si grua e rritur. Redaktorët e modës janë të entuziazmuar me manekinen e re, por opinioni e gjykon se industria e modës herët e ka marrë atë.
Fotoja që ka shkaktuar gjykimin më të ashpër, por edhe komente, është ajo ku Thylane duket si udhëheqëse e fiseve indiane me pupël në kokë, e veshur me një këmishë, kurse gjoksin ka të mbuluar vetëm me një qafore me margaritarë. Në internet nuk mund të gjinden komente më ndëshkuese se sa kjo mënyrë e eksploatimit të fëmijëve, ndërsa adhuruesit e saj thonë se bëhet fjalë për dallimet kulturore.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Re: Modelja 10-vjeçare që po tronditë botën
Sa Bukur voglushja,Ama Shum e vogel Bre Per Kete Profesion!!!
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
E vogel shume...nuk shijon femijerine.
Ja dhe nje tj shkrim
Fotot e 10-vjeçares Thylane Lena-Rose Blondeau, publikuar në revistën “Vogue”, kanë bërë që të shpërthejnë polemika të ashpra.
Vajza e vogël paraqitet në disa poza provokuese, me buzët e fryra dhe të lyera me një të kuq të ndezur, me taka dhe në një pozicion joshës.
Mbrojtësit e të drejtave të fëmijëve e kanë cilësuar këtë gjë si një veprim shumë të dëmshëm psikologjik për fëmijët.
Kryeministri britanik, David Kamerun, ka premtuar që të marrë masa, në mënyrë që fëmijët mos të paraqiten më në kopertinat e revistave në poza seksi.
Ja dhe nje tj shkrim
Fotot e 10-vjeçares Thylane Lena-Rose Blondeau, publikuar në revistën “Vogue”, kanë bërë që të shpërthejnë polemika të ashpra.
Vajza e vogël paraqitet në disa poza provokuese, me buzët e fryra dhe të lyera me një të kuq të ndezur, me taka dhe në një pozicion joshës.
Mbrojtësit e të drejtave të fëmijëve e kanë cilësuar këtë gjë si një veprim shumë të dëmshëm psikologjik për fëmijët.
Kryeministri britanik, David Kamerun, ka premtuar që të marrë masa, në mënyrë që fëmijët mos të paraqiten më në kopertinat e revistave në poza seksi.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
INJORANCE EDHE VETEM INJORANCE ME TE TILLA FENOMENE
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
Shfrytezimi i femijeve
Katniss- Princeshë
- Postime : 11002
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2011
Hobi : Computer Science
Me te vertete shfrytezim i femijes eshte.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Carmen dell’ Orefice, modelja 80-vjeçare
» Modelja 58-vjeçare që pozon ende për kopertina
» Modelja 227 kilogrameshe..
» Modelja më e pasur