Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Modelja 10-vjeçare që po tronditë botën People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Modelja 10-vjeçare që po tronditë botën People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Modelja 10-vjeçare që po tronditë botën

+2
Emona
Єямєℓiиdå
6 posters

Shko poshtë

Modelja 10-vjeçare që po tronditë botën Empty Modelja 10-vjeçare që po tronditë botën

Mesazh nga Єямєℓiиdå Sun 7 Aug 2011 - 22:18

Modelja 10-vjeçare që po tronditë botën 619906002lajmetari61990

Thylane Lena-Rose Blondeau, e cila ka fytyre si Brigitte Bardot, flokë të gjata dhe sy të kaltër, në moshën 10-vjeçare është paraqitur në ballinën e magazinës "Vogue enfants", por edhe në të tjerat. Ajo është paraqitur në kombinime dhe poza provokuese. Por, manekinia e grimuar në mënyrë provokuese, me këmishën dekolte dhe këpucë me take të larta ka vetëm dhjetë vjet. Pikërisht mosha e saj ka tronditur opinionin botëror.

Për dallim nga moshataret e saja që kalojnë kohën në shkollë dhe duke lozur, Thylane, jeton ndryshe. Ajo në fotot, në vend se të paraqitet si fëmijë, bënë poza si grua e rritur. Redaktorët e modës janë të entuziazmuar me manekinen e re, por opinioni e gjykon se industria e modës herët e ka marrë atë.

Fotoja që ka shkaktuar gjykimin më të ashpër, por edhe komente, është ajo ku Thylane duket si udhëheqëse e fiseve indiane me pupël në kokë, e veshur me një këmishë, kurse gjoksin ka të mbuluar vetëm me një qafore me margaritarë. Në internet nuk mund të gjinden komente më ndëshkuese se sa kjo mënyrë e eksploatimit të fëmijëve, ndërsa adhuruesit e saj thonë se bëhet fjalë për dallimet kulturore.
Єямєℓiиdå
Єямєℓiиdå
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 17963
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Muzika, leximi & noti

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Modelja 10-vjeçare që po tronditë botën Empty Re: Modelja 10-vjeçare që po tronditë botën

Mesazh nga Emona Sun 7 Aug 2011 - 22:23

Sa Bukur voglushja,Ama Shum e vogel Bre Per Kete Profesion!!!

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Modelja 10-vjeçare që po tronditë botën Empty Re: Modelja 10-vjeçare që po tronditë botën

Mesazh nga Єямєℓiиdå Sun 7 Aug 2011 - 22:28

E vogel shume...nuk shijon femijerine.

Ja dhe nje tj shkrim

Modelja 10-vjeçare që po tronditë botën 231934634lajmetari23193

Fotot e 10-vjeçares Thylane Lena-Rose Blondeau, publikuar në revistën “Vogue”, kanë bërë që të shpërthejnë polemika të ashpra.

Vajza e vogël paraqitet në disa poza provokuese, me buzët e fryra dhe të lyera me një të kuq të ndezur, me taka dhe në një pozicion joshës.
Mbrojtësit e të drejtave të fëmijëve e kanë cilësuar këtë gjë si një veprim shumë të dëmshëm psikologjik për fëmijët.

Kryeministri britanik, David Kamerun, ka premtuar që të marrë masa, në mënyrë që fëmijët mos të paraqiten më në kopertinat e revistave në poza seksi.
Єямєℓiиdå
Єямєℓiиdå
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 17963
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Muzika, leximi & noti

Mesazh nga bobi 10 Sun 7 Aug 2011 - 23:34

INJORANCE EDHE VETEM INJORANCE ME TE TILLA FENOMENE
bobi 10
bobi 10
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 12756
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/09/2010

Mesazh nga Katniss Sun 7 Aug 2011 - 23:39

Shfrytezimi i femijeve
Katniss
Katniss
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 11002
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/02/2011
Hobi Hobi : Computer Science

Mesazh nga Anakonda Fri 2 Mar 2012 - 5:14

Me te vertete shfrytezim i femijes eshte.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Ariel Sun 4 Mar 2012 - 7:22

Gjynah...me vjen keq...se lejn me shiju moshen.
Ariel
Ariel
WebMaster
WebMaster

Vendbanimi Vendbanimi : Ke shpia ime
Postime Postime : 15707
Anëtarësuar Anëtarësuar : 14/06/2010
Mosha Mosha : 104
Hobi Hobi : Udhetimet, vdes per pushime larg

http://www.klealove.com

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi