Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Të ndryshëm...pas dashurisë . People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Të ndryshëm...pas dashurisë . People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Të ndryshëm...pas dashurisë .

4 posters

Shko poshtë

Të ndryshëm...pas dashurisë . Empty Të ndryshëm...pas dashurisë .

Mesazh nga Darius Tue 23 Aug 2011 - 20:57

Meshkujt dhe femrat janë shumë të ndryshëm, psikologë, poetë dhe shkrimtarë gjithmonë janë përpjekur për të kapur thelbin e këtij diversiteti, që në të vërtet është shumë më e thellë nga ajo çfarë mendohet.

Edhe në pasion dhe në raportet fizike, meshkujt dhe femrat, janë plotësisht të ndryshëm. Një çift pasi kanë bërë dashuri në fakt, si thotë studioja në Pennsylvania, meshkujt nuk do të dëshironin gjë tjetër përveçse një pije, ndërsa femrat do të dëshironin vetëm të bënin fjalë. E vërtet? Kjo është një stereotip apo ka një të vërtetë në të?

Femrat më romantike dhe sentimentale për nga natyra në fakt do të dëshironin të zgjasnin momentet intime me puthje dhe përkëdhelje, ndërsa meshkujt, pasi arrijnë kënaqësinë nuk kanë për momentin asnjë interes tjetër.

Përkundrazi, në këto momente shumë meshkujt duke përfituar nga gjendja në të cilën ndodhet femra, do të ketë një justifikim për të përfituar dhe duke parë disponueshmërinë e tyre u kërkojnë kënaqësi të llojit” zemër më sjellë dot një pije, çfarë do zgjidhe vet ose paketa e cigareve është diku nga salloni përton t’i mi sjellësh shpirti?”.

Alkool, cigare, ndoshta dhe një çokollatë, këto janë tri gjërat që kërkojnë meshkujt pasi kanë bërë dashuri. Ndërsa femrat kanë momentet e tyre më të bukura kur i dashuri apo partneri i puth e i përkëdhel, pasi ndoshta dhe aty e njohin nëse do të jetë një bashkëshort i mirë, një baba i devotshëm. Ndërsa meshkujt nuk i shohin këto gjëra ata përpiqen të arrijnë maksimumin e kënaqësisë së tyre dhe u japin shumë pak rëndësi se çfarë ndodh pas një raporti fizik me të dashurën apo partneren.

Por kjo situatë nuk ndryshon qoftë me sondazhe apo edhe përpjekje të shpeshta nga ana e meshkujve dhe femrave, pasi disa gjëra lindin kështu nuk mund të ndryshojnë as me kalimin e gjeneratave...
Darius
Darius
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 11502
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 25/08/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Të ndryshëm...pas dashurisë . Empty Re: Të ndryshëm...pas dashurisë .

Mesazh nga Alisa Thu 1 Sep 2011 - 11:21

Por kjo situatë nuk ndryshon qoftë me sondazhe apo edhe përpjekje të shpeshta nga ana e meshkujve dhe femrave, pasi disa gjëra lindin kështu nuk mund të ndryshojnë as me kalimin e gjeneratave...do mbaja kete e te shtoja,,,,,qe behuni pak me te embel more djema,,,s do vdisni.
Alisa
Alisa
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Postime Postime : 1157
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/08/2011
Mosha Mosha : 35
Hobi Hobi : Noti

Mesazh nga dajti modh Thu 1 Sep 2011 - 12:20

e sjane te gjithe meshkujt keshtu .. ka dhe ndryshe [You must be registered and logged in to see this image.]
dajti modh
dajti modh
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 17309
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/01/2010

Mesazh nga Anakonda Fri 10 Feb 2012 - 7:42

Eh,meshkujve te sotem mjere ne per ta.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi