Sofia Vergara, jo më minifunde Sofia Vergara
4 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Sofia Vergara, jo më minifunde Sofia Vergara
Sofia Vergara është dashur të përpunojë stilin e saj me kalimin e viteve, pasi më nuk mund të veshë minifunde dhe rroba që i puthiten për trupi. Ylli i serisë 'Modern Family', është e famshme për rrobat të cilat i puthiten për trupi, pasi dëshiron të tregojë format perfekte të trupit, por tani thotë se e ka përshtatur stilin e saj, pasi u është ofruar të 40-ave.
“Në vitet e mia të 20-ta, vishja minifunde dhe nxirrja gjinjtë jashtë. Tani nëse veshi diçka të ngushtë, mundohem të mbuloj gjinjtë. Tani jam gati 40-vjeçe dhe më duhet të përshtatem. Më pëlqejnë fustanet e shkurtër, por tani nuk veshi asi të ngushtë dhe të shkurtër, por të ngushtë dhe të gjatë”, është shprehur ajo.
Jo më xhinse të ngushta
Edhe pse ajo është e lumtur për të ekspozuar trupin e saj, pasi ai vërtetë është tërheqës dhe seksi, mamaja e një fëmije, e cila tashmë ka filluar të merret edhe me dizajnim për kompaninë e modës ‘Kmart’, ajo thotë se veshja e xhindeve të shkurta nuk është më për të, por do të dëshironte të dizajnonte një koleksion të tyre.
“Shokët dhe shoqet e djalit tim i veshin ato, por unë nuk mendoj se është në rregull që unë t’i veshi ato. Ka kaluar koha ime kur e nxirrja në pah prapanicën”, ka shtuar Sofia. Bukuroshja e filmit ka deklaruar se nuk e ka problem që të veshë rroba si të shtrenjta, ashtu edhe të lira.
“Harxhoj shumë para në këpucë dhe çanta. Mirëpo, unë vesh edhe rroba dhe gjësende të tjera që i kam blerë në mbarë botën dhe të cilat janë blerë me çmim shumë të lirë. Më pëlqen të eksperimentoj me veshjet, pa marrë parasysh se a janë ato të shtrenjta apo të lira”, ka përfunduar.
“Në vitet e mia të 20-ta, vishja minifunde dhe nxirrja gjinjtë jashtë. Tani nëse veshi diçka të ngushtë, mundohem të mbuloj gjinjtë. Tani jam gati 40-vjeçe dhe më duhet të përshtatem. Më pëlqejnë fustanet e shkurtër, por tani nuk veshi asi të ngushtë dhe të shkurtër, por të ngushtë dhe të gjatë”, është shprehur ajo.
Jo më xhinse të ngushta
Edhe pse ajo është e lumtur për të ekspozuar trupin e saj, pasi ai vërtetë është tërheqës dhe seksi, mamaja e një fëmije, e cila tashmë ka filluar të merret edhe me dizajnim për kompaninë e modës ‘Kmart’, ajo thotë se veshja e xhindeve të shkurta nuk është më për të, por do të dëshironte të dizajnonte një koleksion të tyre.
“Shokët dhe shoqet e djalit tim i veshin ato, por unë nuk mendoj se është në rregull që unë t’i veshi ato. Ka kaluar koha ime kur e nxirrja në pah prapanicën”, ka shtuar Sofia. Bukuroshja e filmit ka deklaruar se nuk e ka problem që të veshë rroba si të shtrenjta, ashtu edhe të lira.
“Harxhoj shumë para në këpucë dhe çanta. Mirëpo, unë vesh edhe rroba dhe gjësende të tjera që i kam blerë në mbarë botën dhe të cilat janë blerë me çmim shumë të lirë. Më pëlqen të eksperimentoj me veshjet, pa marrë parasysh se a janë ato të shtrenjta apo të lira”, ka përfunduar.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Sofia Vergara, jo më minifunde Sofia Vergara
o nene o neneeee cna bere te vuajm me kete shoqen lart
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
or cun lere rehat gocen se ka vapeT_o_n_i shkruajti:o nene o neneeee cna bere te vuajm me kete shoqen lart
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
cke reee sguxo robi me u qajt i cik direkt ti del e thua eshte e zene
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
aahaahhaha po ti thew se je i martum;ehe fajin e ka gruja qe te le te livadhisesh ne ket menyre
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Sofia Vergara është femra më e dëshiruar
» Meshkujt fërkojnë duart, Sofia Vergara është single
» Zhvishet Sofia tek Zone e lire
» Meshkujt fërkojnë duart, Sofia Vergara është single
» Zhvishet Sofia tek Zone e lire
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi