Katy Perry ndryshon stilin e muzikës
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Katy Perry ndryshon stilin e muzikës
Këngëtarja Katy Perry ka zbuluar se albumi i saj i ardhshëm do të jetë përplot me "poezi të errëta", pasi që aktualisht është edhe duke u shkurorëzuar nga bashkëshorti i saj, Russell Brand.
Adhuruesit janë mësuar me këngët e Katy Perryt që kanë tekste optimiste dhe ritëm të gjallë, të tilla si "Last Friday Night" dhe "Firework", por duket se ylli është gati për të ndryshuar stilin e saj muzikor.
"Muzika ime do të bëhet shumë e errët. Nuk do të mund ta shihni fytyrën time në video, sepse ajo gjithmonë do të jetë e mbuluar me flokë", ka thënë këngëtarja për revistën "Interview".
Katy ka thënë po ashtu që po e nevrikos fakti që paparacët po e përcjellin e fotografojnë vazhdimisht. "Me të vërtetë është e tmerrshme. Unë jam këngëtare dhe kompozitore. Vetëm kam kërkuar që të ngjitem në skena dhe bota të dëgjojë muzikën time, por si produkt i kësaj është ‘zhdukur’ jeta ime private", tha ajo./knninfo/
Adhuruesit janë mësuar me këngët e Katy Perryt që kanë tekste optimiste dhe ritëm të gjallë, të tilla si "Last Friday Night" dhe "Firework", por duket se ylli është gati për të ndryshuar stilin e saj muzikor.
"Muzika ime do të bëhet shumë e errët. Nuk do të mund ta shihni fytyrën time në video, sepse ajo gjithmonë do të jetë e mbuluar me flokë", ka thënë këngëtarja për revistën "Interview".
Katy ka thënë po ashtu që po e nevrikos fakti që paparacët po e përcjellin e fotografojnë vazhdimisht. "Me të vërtetë është e tmerrshme. Unë jam këngëtare dhe kompozitore. Vetëm kam kërkuar që të ngjitem në skena dhe bota të dëgjojë muzikën time, por si produkt i kësaj është ‘zhdukur’ jeta ime private", tha ajo./knninfo/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Katy Perry ndryshon stilin e muzikës
ngjan me bukur me kenget e fundit,sesa ato te fillimit.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Divorci i Katy Perry-t
» Katy Perry gjen të dashur të ri
» Katy Perry nderon Freddie Mercuryn
» Katy Perry si një ushtare në “Part Of Me” (VIDEO)
» Katy Perry, incident gjatë rrëshqitjes në ujë (FOTO)
» Katy Perry gjen të dashur të ri
» Katy Perry nderon Freddie Mercuryn
» Katy Perry si një ushtare në “Part Of Me” (VIDEO)
» Katy Perry, incident gjatë rrëshqitjes në ujë (FOTO)
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi