Sa do te ndikonte biografia e tij/saj ne nje lidhje serioze ?
+4
Maksi
WebMaster
Arabela
Durrsaku
8 posters
Faqja 1 e 1
jepni mendimin tuaj
jepni mendimin tuaj
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Re: Sa do te ndikonte biografia e tij/saj ne nje lidhje serioze ?
[You must be registered and logged in to see this image.] pse ne kohe te xhaxhi verit jemi tani qe te ndikoj biografia???[You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Varet sepse po ta duash nje person nuk ka te bej biografia fare po ka te bej ndjenjiat
mua sme dashuron njeri se kam cene ne biograffi kam kaluar kufirin pa leje ahhahahahh
[You must be registered and logged in to see this image.] me not apo ne kembe e kalove???[You must be registered and logged in to see this image.]Maksi shkruajti:mua sme dashuron njeri se kam cene ne biograffi kam kaluar kufirin pa leje ahhahahahh
Arabela- Princeshë
Gjinia :
ne kembe se kishte ngri liqeni hahahhArabela shkruajti:[You must be registered and logged in to see this image.] me not apo ne kembe e kalove???[You must be registered and logged in to see this image.]Maksi shkruajti:mua sme dashuron njeri se kam cene ne biograffi kam kaluar kufirin pa leje ahhahahahh
Maksi shkruajti:ne kembe se kishte ngri liqeni hahahhArabela shkruajti:[You must be registered and logged in to see this image.] me not apo ne kembe e kalove???[You must be registered and logged in to see this image.]Maksi shkruajti:mua sme dashuron njeri se kam cene ne biograffi kam kaluar kufirin pa leje ahhahahahh
[You must be registered and logged in to see this image.] paske hequr keq [You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Jo chit chat amon ju lutem se kan filluar temat behen chit chat te gjitha fshini shpejt komentet :456654:
per mua nuk ndikon shum biografia e nje femre se sot femrat kane ecur aq perpara saqe eshte e veshtire te dish rreth jetes se tyre private .
ke te drejte,,fshiji,,[You must be registered and logged in to see this image.]Klea shkruajti:Jo chit chat amon ju lutem se kan filluar temat behen chit chat te gjitha fshini shpejt komentet [You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Fshi ori opcionet i ke ti hehe haha
Klea shkruajti:Fshi ori opcionet i ke ti hehe haha
po i le keto qe kemi shkruar ,,tani e prapa nuk shkruajme me chiti chati[You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
ne biografi hyn dhe familja qe njeriu nuk e ka ne dore te zgjedhe por eshte nje dhurate nga zoti. e dyta nqs njeriu ka patur nje te kaluar dhe ka mesuar prej saj perse jo, une dua te kaloj jeten me ate njeri dhe nuk do tia shihja te kaluaren por njeriun
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Aspak nuk do te ndikonte.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Labja- Princeshë
- Vendbanimi : Ne Gjakun e zemres te Mamit
Postime : 8252
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/12/2011
Mosha : 33
Hobi : Io anziché fare castelli in aria mi faccio templi nel cuore
Per secilin ndikon biografia e partnerit,sidomos meshkujve ndikon shume biografia e saj edhe pse ne fillim nuk e pranojn....
Fata- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : EU
Postime : 457
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2012
Oj te ndikuari jo....le te jemi te sinqerte se biografia e nje personi luan rol shume te madh sidomos ai i femres ne vendin tone...Normale per mua pasi nese bej nje hap te till dua ta njoh personin te di per jeten e tij edhe ajo biografi sigurisht qe do meret parasysh se s'mund te pranoj nje lidhje te till me nje person qe dikur ka vrare,ka bere burg,ka qene rrugac etj si keto...
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Similar topics
» Sean Penn nuk dëshironte lidhje serioze me Johansson
» Cmendim keni për lidhjet e fshehta? Pse ka lidhje të tilla? Me cfarë syri i shohin të tjerët këto lidhje?
» Cmendim keni për lidhjet e fshehta ??? Pse ka lidhje të tilla? Me cfarë syri i shohin të tjerët këto lidhje??
» Do të ndikonte gjendja ekonomike në lidhjen tuaj me një person?
» Biografia....
» Cmendim keni për lidhjet e fshehta? Pse ka lidhje të tilla? Me cfarë syri i shohin të tjerët këto lidhje?
» Cmendim keni për lidhjet e fshehta ??? Pse ka lidhje të tilla? Me cfarë syri i shohin të tjerët këto lidhje??
» Do të ndikonte gjendja ekonomike në lidhjen tuaj me një person?
» Biografia....
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi