Mosha ideale per tu martuar si per meshkujt ashtu edhe per femrat cila eshte
+19
LaDescarada
T_o_n_i
EMI
Poeti Dhimbjes
Edi 7
Intriganti
kasperi
Emona
Leo_uk
bobi 10
WebMaster
Єямєℓiиdå
leta
Tonii
dajti modh
Arabela
Maksi
Medina
Durrsaku
23 posters
Faqja 2 e 2
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Mosha ideale per tu martuar si per meshkujt ashtu edhe per femrat cila eshte
First topic message reminder :
mashkulli 30 vjec femra 25 vjece
mashkulli 30 vjec femra 25 vjece
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Re: Mosha ideale per tu martuar si per meshkujt ashtu edhe per femrat cila eshte
dhe une ne kuadrin e rritjes ja tani ne kopesht nga grupi i vogel do kaloj ne grupin e madh, hahaha o bobo lene mos me pyt kerkesa shum kohet e fundit [You must be registered and logged in to see this image.]
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
Re: Mosha ideale per tu martuar si per meshkujt ashtu edhe per femrat cila eshte
Tonii shkruajti:dhe une ne kuadrin e rritjes ja tani ne kopesht nga grupi i vogel do kaloj ne grupin e madh, hahaha o bobo lene mos me pyt kerkesa shum kohet e fundit [You must be registered and logged in to see this image.]
Thuaju te germojne si Xha Tarja.[You must be registered and logged in to see this image.]
Epo keshtu e ka Tono se te cmuarat i duan te gjithe[You must be registered and logged in to see this image.]
Refuzoi mos te ike beqaria[You must be registered and logged in to see this image.]
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
hahahahah ore Bob me mbzten grat e fisit , per cdo jav nga nje femer emo te pelqen _!! ruhu dhe ti re se ka lezet robi per ca koh beqar
Tonii- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
A thua te ruhem??
Tono s'ndodh mor vlla te une se ti ke favor bukurine[You must be registered and logged in to see this image.] ,se me m'pa mu ato ikin si zogjte nga telat e lektrikut kur u hedh gure[You must be registered and logged in to see this image.]
Dikur hajde de se kisha ca balluke[You must be registered and logged in to see this image.]
Tono s'ndodh mor vlla te une se ti ke favor bukurine[You must be registered and logged in to see this image.] ,se me m'pa mu ato ikin si zogjte nga telat e lektrikut kur u hedh gure[You must be registered and logged in to see this image.]
Dikur hajde de se kisha ca balluke[You must be registered and logged in to see this image.]
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
po ca bukurie thu ti re, ku pysin me femrat per bukuri
po me ka dal nami si djal guzhinier dhe yyyyyyyyy ajd na bej gjellen
jan bo te rreziikshme femrat sot re bob
dun me i fut burrat ne pun femrash
po me ka dal nami si djal guzhinier dhe yyyyyyyyy ajd na bej gjellen
jan bo te rreziikshme femrat sot re bob
dun me i fut burrat ne pun femrash
Tonii- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
25 30 mua me ka ikur koha hahahaha :[hahgahgahagha
hahahahahahah sa i modh qe je re per kok te komshies
per ate menu me ka pa zoti
me ka dhen shum vitalitet, se di duhet duhet me e pa njeher mjeket kte pun se mos jam unikal
apo se moj je dhe ti re bobo, dhe po me del huq rekordi gines
hahahahaha [You must be registered and logged in to see this image.]
me ka dhen shum vitalitet, se di duhet duhet me e pa njeher mjeket kte pun se mos jam unikal
Tonii- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Tonii shkruajti:hahahahahahah sa i modh qe je re per kok te komshies
C'thu reeeeeee[You must be registered and logged in to see this image.]
Duke vesh kepucet mire,edhe tere autoritet fshehur,,,,,,, shikoj sandalet e kuqe teksa leshojne zhurmen tak tak tak,edhe endem mes asaj zhurme si shoqerues melodie[You must be registered and logged in to see this image.]
Fokusim me plot qenien atje i palekund[You must be registered and logged in to see this image.]
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
hahahahahahahha ec atyyyyyy
epo mir pushto lagjen tende ti se ktej nga ana ime esht dhe njeri si ty me nje fokusim me plot qenjen atje i palekundur [You must be registered and logged in to see this image.]
epo mir pushto lagjen tende ti se ktej nga ana ime esht dhe njeri si ty me nje fokusim me plot qenjen atje i palekundur [You must be registered and logged in to see this image.]
Tonii- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
kur ti dal pushi [You must be registered and logged in to see this image.]
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
ideale eshte beqar bacevon .ose hidraulik . ke lule ke arome pishe celebrate005
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
kur te jesh i pjekur taman...meshkujt 30 vjet...femnat 25 e ma nalt heh
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
Mendoj nuk ka nje moshe te caktuar per tu martuar.Martesa mund te kryhet nga momenti qe femra/mashkulli e ndjejne veten te pergatitur per te hedhur kete hap te rendesishem te jetes.Une mund te them qe do te ishte me mire martesa te kryhet mbasi te kesh mbaruar studimet,te kesh bere nje kariere sado te shkurter, dhe me pas mendoj se mund te jesh i/e pergatitur per martese,por jo, kurrsesi nuk mund ta quaj ideale.
Klio- Princeshë
- Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime : 4283
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/09/2011
Mosha : 30
Hobi : NOTI&MUZIKA
Une qe s'kisha karriere???Klio shkruajti:Mendoj nuk ka nje moshe te caktuar per tu martuar.Martesa mund te kryhet nga momenti qe femra/mashkulli e ndjejne veten te pergatitur per te hedhur kete hap te rendesishem te jetes.Une mund te them qe do te ishte me mire martesa te kryhet mbasi te kesh mbaruar studimet,te kesh bere nje kariere sado te shkurter, dhe me pas mendoj se mund te jesh i/e pergatitur per martese,por jo, kurrsesi nuk mund ta quaj ideale.
Kot se kisha mendjen 17 vjrc per martese une[You must be registered and logged in to see this image.]
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
Z.bobi une e kam thene qe martesa kryhet ne ate kohe qe e ndjen veten te pergatitur.Dhe mesa duket ju e keni ndjer veten te denje per te ndare jeten tende me nje person tjeter.Une thashe qe kurrsesi nuk mund ta quaj nje moshe te caktuar ideale per martese,sepse secili ne menyren e tij dhe ne zgjedhjet e tij vendos idealen e tij.
Klio- Princeshë
- Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime : 4283
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/09/2011
Hobi : NOTI&MUZIKA
[You must be registered and logged in to see this image.]Klio shkruajti:Z.bobi une e kam thene qe martesa kryhet ne ate kohe qe e ndjen veten te pergatitur.Dhe mesa duket ju e keni ndjer veten te denje per te ndare jeten tende me nje person tjeter.Une thashe qe kurrsesi nuk mund ta quaj nje moshe te caktuar ideale per martese,sepse secili ne menyren e tij dhe ne zgjedhjet e tij vendos idealen e tij.
Pajtohem plotesisht.
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
kur ta kuptosh se jo gjithcka qe fluturon hahet
Gjinia :
mashkulli 32-34
femrat 26-29
femrat 26-29
Ateher kur e kupton ...c'a don me thon MARTES.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
45 deri ne 50,,,[You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Femrat nga 20 vjet
Mashkujt 25 vjet
Mashkujt 25 vjet
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Oooooo....
Femrat 25 e nalt
Meshkujt...35 e kacafiu...
Femrat 25 e nalt
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Ariel shkruajti:Oooooo....
Femrat 25 e nalt
[You must be registered and logged in to see this image.] Mom no no,si me kalu nje pjese e madhe e jetes pa embelsire ,zbrit pak shkalleve zbrit se pe frikeson Epin[You must be registered and logged in to see this image.]
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
kur komshijes i rritet mendja e sta jep me
Gjinia :
kasperi shkruajti:Ariel shkruajti:Oooooo....
Femrat 25 e nalt
[You must be registered and logged in to see this image.] Mom no no,si me kalu nje pjese e madhe e jetes pa embelsire ,zbrit pak shkalleve zbrit se pe frikeson Epin[You must be registered and logged in to see this image.]
Qyqa...omelsina ka sa te dush ri
Shi si thot Dajti...kur sta jep komshija...futi nji tmartume
Mosha Idelae Per Mua eshte tek 30! [You must be registered and logged in to see this image.]
Intriganti- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Elbasan
Postime : 712
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/08/2011
Mosha : 41
Hobi : Futbolli
pa gjo sdo rrime ne mome .. si thu ti
Gjinia :
Po pra hahahahahahahaaaa
cunat 30 e lart .. gocat 30 e poshte 123445
Gjinia :
per meshkuj 25. per femra 22.
Vizitor- Vizitor
rendesi ka qe mashkulli te kete aq tru sa te barazohet te pakten me femren,,,,se e ve femren ne pozite shume te veshtire perndryshe,,,[You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
kur ti kene xhepat plote me pare[You must be registered and logged in to see this image.]
Edi 7- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : europe e bashkuar
Postime : 138
Gjinia :
Anëtarësuar : 17/09/2011
Mosha : 44
Hobi : Futboll
Te jen te pjekur dy palet....dikush eshte qe nga 20 dikush asnjehere nuk mbushet mend....
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Eshte atehere kur te ndihen te sigurt ata,per kete ngjarje ne jeten e tyre.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Fata- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : EU
Postime : 457
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2012
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Similar topics
» Meshkujt “i thërrasin trurit” nuk çmenden më pas biondeve, ja cila është femra ideale
» Meshkujt e martuar joshin femrat ‘single’
» Mosha Ideale per...
» Femrat njohin meshkujt e shëmtuar edhe pa i parë
» Tek femrat, cila mendoni se eshte Arma me e Forte?!
» Meshkujt e martuar joshin femrat ‘single’
» Mosha Ideale per...
» Femrat njohin meshkujt e shëmtuar edhe pa i parë
» Tek femrat, cila mendoni se eshte Arma me e Forte?!
Faqja 2 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi