Femrat njohin meshkujt e shëmtuar edhe pa i parë
+4
Emona
Arabela
Space
Aяtємιѕα
8 posters
Faqja 1 e 1
Femrat njohin meshkujt e shëmtuar edhe pa i parë
Femrat janë në gjendje të zbulojnë meshkujt e shëmtuar edhe nëse ata nuk publikojnë një foto në profilin e tyre në rrjetet sociale apo faqet e njohjeve, ishte zbulimi i befasishëm i një studimi të ri.
Për një arsye të pashpjegueshme, femrat janë në gjendje të identifikojnë një mashkull fizikisht tërheqës duke lexuar thjesht përshkrimet në profilin e tij.
Megjithatë, nuk bëhet fjalë për ekzistencën e të ashtuquajturës shqisë e gjashtë, por për aftësinë e meshkujve të pashëm për të shkruar me bindje mbi cilësitë e tyre fizike e morale. Nga ana tjetër, meshkujt jotërheqës priren të vënë në dukje më shumë arritjet e tyre shkollore, profesionale, vendosin fotografi jo të vetes ose të vendeve të bukura ku kanë qenë, cilësi që në nënvetëdije, nuk i kalojnë pa shpëtuar pothuajse asnjë femre.
Këtë përfundim arriti studimi i një universiteti në Filadelfia. Testimi u krye pasi 100 meshkuj u ndanë në katër grupe me 25 persona, duke u vlerësuar në shumë tërheqës, tërheqës, jotërheqës dhe aspak tërheqës nga një juri prej 50 femrash në moshë nga 20-40 vjeç.
Më pas, femrat duhet të shihnin profilet e tyre reale, ku nuk ishte publikuar asnjë fotografi dhe përfundimi ishte i befasueshëm, shumica e femrave nuk gabonin dhe ishin në gjendje të kuptonin se në cilin prej katër grupeve përkiste mashkulli anonim, profilin e të cilit po lexonin.
Për një arsye të pashpjegueshme, femrat janë në gjendje të identifikojnë një mashkull fizikisht tërheqës duke lexuar thjesht përshkrimet në profilin e tij.
Megjithatë, nuk bëhet fjalë për ekzistencën e të ashtuquajturës shqisë e gjashtë, por për aftësinë e meshkujve të pashëm për të shkruar me bindje mbi cilësitë e tyre fizike e morale. Nga ana tjetër, meshkujt jotërheqës priren të vënë në dukje më shumë arritjet e tyre shkollore, profesionale, vendosin fotografi jo të vetes ose të vendeve të bukura ku kanë qenë, cilësi që në nënvetëdije, nuk i kalojnë pa shpëtuar pothuajse asnjë femre.
Këtë përfundim arriti studimi i një universiteti në Filadelfia. Testimi u krye pasi 100 meshkuj u ndanë në katër grupe me 25 persona, duke u vlerësuar në shumë tërheqës, tërheqës, jotërheqës dhe aspak tërheqës nga një juri prej 50 femrash në moshë nga 20-40 vjeç.
Më pas, femrat duhet të shihnin profilet e tyre reale, ku nuk ishte publikuar asnjë fotografi dhe përfundimi ishte i befasueshëm, shumica e femrave nuk gabonin dhe ishin në gjendje të kuptonin se në cilin prej katër grupeve përkiste mashkulli anonim, profilin e të cilit po lexonin.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Femrat njohin meshkujt e shëmtuar edhe pa i parë
ku ka femra te zgjuara :P
Space- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne levizje
Postime : 1354
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/06/2011
Mosha : 34
Hobi : Informatika
jane mbaruar ,,,[You must be registered and logged in to see this image.]Space shkruajti:ku ka femra te zgjuara :P
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Flet Shqisa e 6 e femres :P
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
e ndjene me intuite...prej femre....
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
deri diku eshte e vertete
meshkujt priren qe te shkruajn shkollen e tyre, madje e ekzagjerojne
i fusin dhe nje master nga pas e terci e verci, jo kam lek e jo kam makin luksoze e budallalliqe te tjera, adoleshenteve edhe i falet,
meshkujt priren qe te shkruajn shkollen e tyre, madje e ekzagjerojne
i fusin dhe nje master nga pas e terci e verci, jo kam lek e jo kam makin luksoze e budallalliqe te tjera, adoleshenteve edhe i falet,
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
i Vendosim tasin ne koke ska gje [You must be registered and logged in to see this image.]
CuN@BosS/- WebMaster
- Vendbanimi : - Shijak -Albania
Postime : 6010
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha : 42
Hobi : + Programator @ iNfO!-
Jane te zgjuara dhe perdorin intuiten.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717