Serbia po përgatitet për luftë në tetor
3 posters
Faqja 1 e 1
Serbia po përgatitet për luftë në tetor
e njeriut në Beograd jep alarmin. Serbia po përgatit rezervistët e saj për luftë me Kosovën në tetor. Kjo organizatë ka marrë letrën e një mashkulli që para disa ditësh e ka marrë një ftesë nga Ministria e Mbrojtjes së Serbisë që të jetë në gatishmëri për gjendje luftë më 5 tetor 2011.
“Ky person nëpërmjet hetimeve në interent, por edhe nëpërmjet kontakteve të tij, ka ardhë deri tek njohuria se po bëhet fjalë për formimin ose ribërjen e njësive ushtarake rezervistë ne Pozharevc, në rast lufte”, ka thënë Sonja Biserko, drejtoreshë e Këshillit të Helsinkit.
Ky person, emri i të cilit është i njohur për OJQ-në ka refuzuar të luftojë dhe tani ka frikë se mund të dënohet me burg për mosgatishmërinë e tij për të luftuar. Ai ka thënë se do të ankohet edhe në organe të tjera.
Ministria e Mborjtjes e Serbisë nuk është përgjigjur në interesimin e gazetarëve për të treguar nëse po bëhet gati për luftë. /indeksonline/
“Ky person nëpërmjet hetimeve në interent, por edhe nëpërmjet kontakteve të tij, ka ardhë deri tek njohuria se po bëhet fjalë për formimin ose ribërjen e njësive ushtarake rezervistë ne Pozharevc, në rast lufte”, ka thënë Sonja Biserko, drejtoreshë e Këshillit të Helsinkit.
Ky person, emri i të cilit është i njohur për OJQ-në ka refuzuar të luftojë dhe tani ka frikë se mund të dënohet me burg për mosgatishmërinë e tij për të luftuar. Ai ka thënë se do të ankohet edhe në organe të tjera.
Ministria e Mborjtjes e Serbisë nuk është përgjigjur në interesimin e gazetarëve për të treguar nëse po bëhet gati për luftë. /indeksonline/
Medina- Princeshë
- Vendbanimi : Te engjulli im mbrojtes
Postime : 1046
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/09/2010
Mosha : 35
Hobi : Leximi
Re: Serbia po përgatitet për luftë në tetor
Me verte po flitet apo po tallen me ne qe te na fusin friken se spo morim vesh me verte ..Cfar lufte duan amon keta ..
Pfff ....Shpifje eshte kjo C'far lufte pash zotin ..
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Po prandaj pra me duken shpifje per te shtire frike se e pa mundur edhe pse budallenj jane ata
serbet kan per qellim me friksu popullaten gjoja se po pregraditen per luft por luft me serbin kosoa nuk do te ket dhe nuk bon te ket askush frig ralteti esht diqka tjeter.
Vizitor- Vizitor
Klea ,Gjera qe i kemi perjetu i here nuk i kem frike me...Jane Shpifje Paramilitarve Serrb...Ska me kthim Prapa ne gjendjen qe Ishte Kosova...Serbet Shohin andrra me sy qel...
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Po pra ata kujtojne keshtu se dihet qe frike ska me nga ata..
EmoNa shkruajti:Klea ,Gjera qe i kemi perjetu i here nuk i kem frike me...Jane Shpifje Paramilitarve Serrb...Ska me kthim Prapa ne gjendjen qe Ishte Kosova...Serbet Shohin andrra me sy qel...
Pajtohem me ket Emona
Medina- Princeshë
- Vendbanimi : Te engjulli im mbrojtes
Postime : 1046
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/09/2010
Mosha : 35
Hobi : Leximi
Similar topics
» Elhaida Dani përgatitet për këngë të re
» Fundi i Botes më 21 tetor ?!
» Belle Air cmimet speciale tetor 2012
» Kriza greke, paradë e varfër ushtarake më 28 tetor në Selanik..
» Më 30 Tetor, akrepat 60 minuta mbrapa
» Fundi i Botes më 21 tetor ?!
» Belle Air cmimet speciale tetor 2012
» Kriza greke, paradë e varfër ushtarake më 28 tetor në Selanik..
» Më 30 Tetor, akrepat 60 minuta mbrapa
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi