Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Qerpikët artificialë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Qerpikët artificialë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Qerpikët artificialë

4 posters

Shko poshtë

Qerpikët artificialë Empty Qerpikët artificialë

Mesazh nga Emona Mon 19 Sep 2011 - 6:40

Qerpikët artificialë Thumbnail.php?file=qerpik_132993519
Qerpikët artificialë, sa çil e mbyll sytë, mund t’ju japin një pamje seksi dhe glamuroze. Por, vënia e tyre nuk është edhe aq e thjeshtë, sikur që mund të mendohet. Ja disa këshilla të rëndësishme.

Te vënia e qerpikëve artificialë, me rëndësi është që ato të jenë të renditura sipas gjatësisë, ku më të gjatët duhet të jenë në pjesën e jashtme të syrit, kah tëmthat, e më të shkurtra kah hunda.

1. Para se ta veni kurorën e qerpikëve, vizatoni me ajlajner vijën e qerpikëve të epërm. Më pas, fërkojeni pak linjën e vizatuar, në mënyrë që të fitoni një efekt ‘mjegullor’. Kjo do të mundësojë që të mbetet pa u dukur shiriti që mbanë qerpikët artificialë.

2. Qiteni ngjitësin në gisht dhe ngadalë lyejeni shiritin e qerpikëve artificialë. Pritni disa sekonda. Nëse vendosni që të vini qepalla pjesë-pjesë, të cilat duken më mirë, atëherë skajet e tyre duhet t’i zhytni në ngjitës, e më pas, me pincë, ngjitni në sy.

3. Ngjiteni kurorën e qerpikëve në kapakun e epërm, sa më afër vijës së qerpikëve natyrorë, duke i shtrënguar paksa me gishta. Edhe qerpikët e ndarë duhet t’i veni në kapakun e epërm, kah këndi i jashtëm i syve.

4. Në fund, me anë të lakuesit, lakoni qerpikët natyrorë dhe ata artificialë, si dhe vejeni maskarën.

Një kujdes i veçantë duhet t’i kushtohet higjienës së qerpikëve artificialë, në mënyrë që të mos vijë deri te ndonjë infeksion. Qerpikët artificialë hiqen me tretës specifikë, gjë që duhet ta bëni me kujdes, në mënyrë që të mos dëmtoni qerpikët natyrorë.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Qerpikët artificialë Empty Re: Qerpikët artificialë

Mesazh nga dajti modh Mon 19 Sep 2011 - 6:42

sa te mencme jane femnat ..
te gjithe mundohen me e heq leshin ..
e femnat pagujn me i vone ca lesh me shume Qerpikët artificialë 426788
dajti modh
dajti modh
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 17309
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/01/2010

Mesazh nga Arabela Mon 19 Sep 2011 - 6:46

dajtit duhet ti shkojne shume,,,,me qejf do ja blija nje pale,,,,Qerpikët artificialë 3189159776
Arabela
Arabela
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 26332
Anëtarësuar Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha Mosha : 30

Mesazh nga Arabela Mon 19 Sep 2011 - 6:50

ehhhhhh jam shume e sigurt qe dajti do duket goca me e bukur e lagjes me qerpike te tille,,,,Qerpikët artificialë 398758 Qerpikët artificialë 398758 Qerpikët artificialë 398758 Qerpikët artificialë 398758
Arabela
Arabela
Princeshë
Princeshë

Mesazh nga Arabela Mon 19 Sep 2011 - 6:55

dajti modh shkruajti:
Arabela shkruajti:ehhhhhh jam shume e sigurt qe dajti do duket goca me e bukur e lagjes me qerpike te tille,,,,Qerpikët artificialë 398758 Qerpikët artificialë 398758 Qerpikët artificialë 398758 Qerpikët artificialë 398758
ti je fare mos mi fshi se te vrava
lene pra bojm i dore qyfyre Qerpikët artificialë 1533221348 Qerpikët artificialë 12094361 Qerpikët artificialë 426788
nuk jane qyfyret ashu,,,nuk pelqej ate llojj qyfyrlliku une,,,Qerpikët artificialë 1199265026
Arabela
Arabela
Princeshë
Princeshë

Mesazh nga Anakonda Fri 16 Mar 2012 - 19:52

Anakonda