Amy Lee nuk flet me ish kitaristin
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Amy Lee nuk flet me ish kitaristin
Vokalistja e grupit “Evanescence”, Amy Lee, ka treguar se ajo dhe ish- i dashuri i saj dhe anëtari i dikurshëm i grupit, Ben Moody, nuk do të flasin më kurrë.
Kitaristi Moody dhe këngëtarja Amy kishin pasur një zënkë në turneun evropian të vitit 2003, ndërsa më pas ai e braktisi grupin.
Vitin e kaluar Moody u mundua përmes mediave t’i kërkojë falje ish- të dashurës duke thënë se i vjen keq për krejt atë që ka ndodhur, mirëpo Amy nuk e ka pranuar kërkimfaljen.
“Ne nuk flasim. Nuk kemi kurrfarë lidhjeje. Ndoshta është më mirë edhe për njërin edhe për tjetrin që nuk jemi pjesë e jetës së njëri-tjetrin”, ka thënë këngëtarja për revistën Spin.
Kitaristi Moody dhe këngëtarja Amy kishin pasur një zënkë në turneun evropian të vitit 2003, ndërsa më pas ai e braktisi grupin.
Vitin e kaluar Moody u mundua përmes mediave t’i kërkojë falje ish- të dashurës duke thënë se i vjen keq për krejt atë që ka ndodhur, mirëpo Amy nuk e ka pranuar kërkimfaljen.
“Ne nuk flasim. Nuk kemi kurrfarë lidhjeje. Ndoshta është më mirë edhe për njërin edhe për tjetrin që nuk jemi pjesë e jetës së njëri-tjetrin”, ka thënë këngëtarja për revistën Spin.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Amy Lee nuk flet me ish kitaristin
e mire se nuk flasin u prish dynjaja fare e
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Aktorja shqiptare Evis Xheneti fejohet me kitaristin e “Korn”
» Flet Kanuni edhe Sot!
» Shqipëri që flet me vete apo Shqipëri që flet për vete.
» FJALA FLET SI ZEMRA
» Kuriozitet : Flet i sapolinduri :))
» Flet Kanuni edhe Sot!
» Shqipëri që flet me vete apo Shqipëri që flet për vete.
» FJALA FLET SI ZEMRA
» Kuriozitet : Flet i sapolinduri :))
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi