U ritakuan pas 65 vjeshtës dhe lidhën martesë
5 posters
Faqja 1 e 1
U ritakuan pas 65 vjeshtës dhe lidhën martesë
Mary Lyness (81) dhe John Akins (81), të cilët nuk ishin parë 65 vjet, u martuan pasi kishin rigjetur njëri tjetrin përmes internetit.
Ata ishin njohur kur ishin shtatëvjeçar, dhe kishin qenë të pandashëm deri sa Johni kishte mbushr 15 vjet dhe u ishte bashkuar forcave mbretërore të aviacionit RAF, ku kishte punuar në cilësinë e avio-teknikut.
“I druaja ritakimit, sepse tash kam shumë rrudha, por vajza më ngushëllonte me fjalët se edhe ai do të jetë plakur”, thotë Mary. “Jam aq e lumtur që jemi gjetur, meqë është aq i këndshëm dhe i bukur siç ka qenë dikur”.
Pas ritakimit, dashuria e vjetër sërish ka shpërthyer dhe është kurorëzuar me lidhje martese, në të cilën morën pjesë 200 të ftuar. Ceremonia solemne është zhvilluar në kishën eparike të Keighley në Yorkshire Perëndimore.
“Jam aq e lumtur, koha është zbukuruar dhe të gjithë erdhën të festojnë bashkë me ne” deklaroi zonja e re Akins. “Sytë e Johnit ishin të mbushur me lot kur bashkë me të hyra në kishë, jemi të stërlumtur që pas gjithë aq vitesh më në fund lidhem martesë”, thotë Mary.
Anëtarët e familjeve të çiftit të lumtur, të cilët gjithmonë kishin besuar se ata të dy një ditë do të ritakoheshin, kanë bashkuar forcat dhe ua kanë paguar udhëtimin tetëditësh nëpër Skoci. Muajin e mjaltit do ta përsërisin në prill të vitit të ardhshëm, kur do të shkojnë në lundrim nëpër Mesdhe.
“Po ndihem si t’i kisha sërish 21 vjet. Kur më vdiq burri i parë, mendova kurrë s’do të martohem më, por... Pse jo?! Johni dhe unë do të jetojmë 100 vjet, kemi edhe shumë kohë të bëjmë qejf bashkë.”
Ata ishin njohur kur ishin shtatëvjeçar, dhe kishin qenë të pandashëm deri sa Johni kishte mbushr 15 vjet dhe u ishte bashkuar forcave mbretërore të aviacionit RAF, ku kishte punuar në cilësinë e avio-teknikut.
“I druaja ritakimit, sepse tash kam shumë rrudha, por vajza më ngushëllonte me fjalët se edhe ai do të jetë plakur”, thotë Mary. “Jam aq e lumtur që jemi gjetur, meqë është aq i këndshëm dhe i bukur siç ka qenë dikur”.
Pas ritakimit, dashuria e vjetër sërish ka shpërthyer dhe është kurorëzuar me lidhje martese, në të cilën morën pjesë 200 të ftuar. Ceremonia solemne është zhvilluar në kishën eparike të Keighley në Yorkshire Perëndimore.
“Jam aq e lumtur, koha është zbukuruar dhe të gjithë erdhën të festojnë bashkë me ne” deklaroi zonja e re Akins. “Sytë e Johnit ishin të mbushur me lot kur bashkë me të hyra në kishë, jemi të stërlumtur që pas gjithë aq vitesh më në fund lidhem martesë”, thotë Mary.
Anëtarët e familjeve të çiftit të lumtur, të cilët gjithmonë kishin besuar se ata të dy një ditë do të ritakoheshin, kanë bashkuar forcat dhe ua kanë paguar udhëtimin tetëditësh nëpër Skoci. Muajin e mjaltit do ta përsërisin në prill të vitit të ardhshëm, kur do të shkojnë në lundrim nëpër Mesdhe.
“Po ndihem si t’i kisha sërish 21 vjet. Kur më vdiq burri i parë, mendova kurrë s’do të martohem më, por... Pse jo?! Johni dhe unë do të jetojmë 100 vjet, kemi edhe shumë kohë të bëjmë qejf bashkë.”
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: U ritakuan pas 65 vjeshtës dhe lidhën martesë
Ihaaaa...I ka Pshtu Interneti njerzt .... :[LoL]: ..Bashkim i dashnis se vejter. 00027003 celebrate005
Emona- WebMaster
Gjinia :
nqs do kene qene ne te njejtin forum do kene vene fotot e tyre kur kane qene 20 vjec
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Visi ,ka shum rrjetete Sociale...jo vetem ne fourm :D
Emona- WebMaster
Gjinia :
mora shembull foruminEmoNa shkruajti:Visi ,ka shum rrjetete Sociale...jo vetem ne fourm :D
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
ca gallate ishalla bojn edhe ndonje kolopuc
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Sa histori e bukur.Eshte mrekulli te dashurosh dhe te perfundosh dhe pse vone me njeriun e endrave te tua.
Klio- Princeshë
- Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime : 4283
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/09/2011
Mosha : 30
Hobi : NOTI&MUZIKA
kur te vij klea do ta pyes se mos kane qene anetare ne forumin tone mo tja shohi nje here ip
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
dashni e madhe paskan qen keto pleqt
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Maratona satanike, dy femrat e lidhën adoleshentin dhe e prenë 300 herë me thikë
» TRËNDAFILAT E BARDHË TË VJESHTËS-Meri Lalaj
» 110 lopë për martesë
» Gjenet e reja lidhen me mbipeshën
» Edhe 24 gjene lidhen me shkurtpamësinë
» TRËNDAFILAT E BARDHË TË VJESHTËS-Meri Lalaj
» 110 lopë për martesë
» Gjenet e reja lidhen me mbipeshën
» Edhe 24 gjene lidhen me shkurtpamësinë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi