Cameron Diaz, sërish beqare
3 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Cameron Diaz, sërish beqare
Diaz mesa duket nuk gjen paqe sepse edhe me Alex Rodriguez gjithçka ka përfunduar. Aktorja bionde është sërish e vetme, kjo të paktën bazuar në specifikimet e pohuara nga Us Weekly.
"Janë ndarë kohët e fundit, Alex është shumë i impenjuar me karrierën e tij, ka hasur dëmtime të shumta dhe kërkon të përqendrohet në sportin e tij aq shumë të dashur. Janë ende shumë miq me njërin tjetrin dhe kanë një respekt reciprok të madh", thuhet në mediat rozë nga miqtë e aktores. Diaz, më parë ka pohuar se nuk beson tek besnikëria gjatë gjithë jetës, tashmë është sërish e lirë dhe si gjithmonë bukuroshe.
"Janë ndarë kohët e fundit, Alex është shumë i impenjuar me karrierën e tij, ka hasur dëmtime të shumta dhe kërkon të përqendrohet në sportin e tij aq shumë të dashur. Janë ende shumë miq me njërin tjetrin dhe kanë një respekt reciprok të madh", thuhet në mediat rozë nga miqtë e aktores. Diaz, më parë ka pohuar se nuk beson tek besnikëria gjatë gjithë jetës, tashmë është sërish e lirë dhe si gjithmonë bukuroshe.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Cameron Diaz, sërish beqare
seshte cudi e ka deklaruar vete qe smund te qendroj me nje mashkull me shume se 5 vjet
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Re: Cameron Diaz, sërish beqare
kane edhe tangelliqe me then te drejten
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Cameron Diaz një londineze e re
» Cameron Diaz, rivalizon engjëjt e Victoria Secret’s
» Cameron Diaz urrehet nga divat e tjera të Hollivudit
» Diaz: Kam qarë për prerjen e flokëve
» Beqare… por e lumtur
» Cameron Diaz, rivalizon engjëjt e Victoria Secret’s
» Cameron Diaz urrehet nga divat e tjera të Hollivudit
» Diaz: Kam qarë për prerjen e flokëve
» Beqare… por e lumtur
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi