Cili shtet është më i forti në seks?
4 posters
Faqja 1 e 1
[You must be registered and logged in to see this image.]Ndoshta shumë herë mund ta keni pyetur veten se meshkujt e cilit shtet janë më të mirët për seks. Deri më tani kanë ekzistuar mendime për italianët dhe francezët.
Por, sipas një studimi durex.com tregon se shteti më i fortë për seks është Nigeria.Sipas këtij studimi, niegrianët janë të aftë që të kryejnë seks mesatarisht 24 minuta.
Në vendin e dytë renditen grekët, të cilët mund të kryejnë 22.3 minuta seks rresht.Në vendin e tretë është Meksika me 22.1 minuta, më pas vjen Brazlili me 21.4, Italia me 20.4, Afrika e jugut me 20, Kina dhe Malajzia me 19.9 etj.
[You must be registered and logged in to see this image.]Ndoshta shumë herë mund ta keni pyetur veten se meshkujt e cilit shtet janë më të mirët për seks. Deri më tani kanë ekzistuar mendime për italianët dhe francezët.
Por, sipas një studimi durex.com tregon se shteti më i fortë për seks është Nigeria.Sipas këtij studimi, niegrianët janë të aftë që të kryejnë seks mesatarisht 24 minuta.
Në vendin e dytë renditen grekët, të cilët mund të kryejnë 22.3 minuta seks rresht.Në vendin e tretë është Meksika me 22.1 minuta, më pas vjen Brazlili me 21.4, Italia me 20.4, Afrika e jugut me 20, Kina dhe Malajzia me 19.9 etj.
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Re: Cili shtet është më i forti në seks?
po ne shqiptaret ku ndodhemi ne cilin vend[You must be registered and logged in to see this image.]
kasperi- Legjendë
Gjinia :
po ALBANIA cfare vendi zen Kasper celebrate005
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
dajti modh shkruajti:po ALBANIA cfare vendi zen Kasper [You must be registered and logged in to see this image.]
edhe une po pyes
kasperi- Legjendë
Gjinia :
Ja paskan fut kot renditjen ! ne shqiptaret si permbahemi minutave te lejme me barre me fryme jo me sex [You must be registered and logged in to see this image.]
CuN@BosS/- WebMaster
- Vendbanimi : - Shijak -Albania
Postime : 6010
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha : 42
Hobi : + Programator @ iNfO!-
djema duhet te punojme qe te mberrijme rezultate kah vendi i pare,se per ndryshe e moren rrugen e mergimit femrat tona[You must be registered and logged in to see this image.]
kasperi- Legjendë
Gjinia :
kasperi shkruajti:djema duhet te punojme qe te mberrijme rezultate kah vendi i pare,se per ndryshe e moren rrugen e mergimit femrat tona[You must be registered and logged in to see this image.]
hahahaha o sa kam qesh hahaha : duhet te punojme ...
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
besoj Kina ose India se keto vende kane popullsi me te madhe ne bote [You must be registered and logged in to see this image.]
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Similar topics
» Cili shtet është më i forti në seks?
» BASHKIMI I SHQIPTARËVE NË NJË SHTET ËSHTË ZGJIDHJA E VETME E DREJTË
» Cili eshte Atdheu i Shqipetarve?...
» Vesi juaj me i keq...cili eshte?
» Cili eshte kuptimi i jetes?
» BASHKIMI I SHQIPTARËVE NË NJË SHTET ËSHTË ZGJIDHJA E VETME E DREJTË
» Cili eshte Atdheu i Shqipetarve?...