Motrat Kardashian kacafyten live
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Motrat Kardashian kacafyten live
Duhet të ishte një spektakël i zakonshëm televiziv, ku ishin të ftuara Kim Kardashian dhe motra e saj Kloe, por emisioni rrezikoi seriozisht të shndërrohej në një arenë të vërtetë boksi brenda familjes.
Gjatë zhvillimit të spektaklit, drejtuesi anonçoi transmetimin e një videoje surprizë, në të cilën Kloe bënte thashetheme për bashkëshortin e ardhshëm të motrës dhe vinte në dyshim serioz qëllimet e tij, raporton TCH.
E paaftë për të ruajtur gjakftohtësinë, Kim u përfshi në një shkëmbim të nxehtë fjalës me motrën më të vogël, e cila në një pikë e pyet: “Pra, ti nuk do që unë të vij në dasëm?”. Kim i përgjigjet: “Patjetër që jo”.
Pak sekonda më vonë, Kim braktisi studion, duke i dhënë fund sipas mënyrës së saj emisionit, që ndonëse më i shkurtër nga sa ishte parashikuar, fitoi një audiencë të jashtëzakonshme gjatë transmetimit të tij.
Gjatë zhvillimit të spektaklit, drejtuesi anonçoi transmetimin e një videoje surprizë, në të cilën Kloe bënte thashetheme për bashkëshortin e ardhshëm të motrës dhe vinte në dyshim serioz qëllimet e tij, raporton TCH.
E paaftë për të ruajtur gjakftohtësinë, Kim u përfshi në një shkëmbim të nxehtë fjalës me motrën më të vogël, e cila në një pikë e pyet: “Pra, ti nuk do që unë të vij në dasëm?”. Kim i përgjigjet: “Patjetër që jo”.
Pak sekonda më vonë, Kim braktisi studion, duke i dhënë fund sipas mënyrës së saj emisionit, që ndonëse më i shkurtër nga sa ishte parashikuar, fitoi një audiencë të jashtëzakonshme gjatë transmetimit të tij.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Motrat Kardashian kacafyten live
e budallaqet me tregu sesa mire shkojn me njera-tjetren
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Motrat Istrefi si motrat Kardashian?
» Obama nuk i pëlqen motrat Kardashian
» Motrat Kardashian paditen për reklamim të rremë
» Motrat bukuroshe të ekranit shqiptar
» Katërdhjetë “motrat” e Hyjneshës në Fron
» Obama nuk i pëlqen motrat Kardashian
» Motrat Kardashian paditen për reklamim të rremë
» Motrat bukuroshe të ekranit shqiptar
» Katërdhjetë “motrat” e Hyjneshës në Fron
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi