Për çfarë duhet të mburren(Krenohen) shqiptarët??
5 posters
Faqja 1 e 1
Për çfarë duhet të mburren(Krenohen) shqiptarët??
Çdo popull ka karakteristikat e veta me të cilat veçohet nga një popull tjetër.
Historia jonë ka shumë për të shkruar, për veçantitë tona që na karakterizojnë.
Faik Konica në një vepër të tij : "Shqipëria kopështi shkëmbor i Evropës Jug - Lindore" shumë mirë e ka përshkruarë shqiptarin e vërtetë,...
Ka përshkruar traditën, besën, gjuhën, dialektet, veçoritë fizike, duke përfshirë edhe heroizmin, veshjen etj, etj,...
Në të vërtetë, ne si shqiptarë kemi shumë, me çka të mburremi!
Të mburremi se jemi pasardhësit e Skenderbeut, Fan S. Nolit, Faik Konices e shumë e shumë të tjerë që janë figurat më të çmuara të historisë shqiptare!
Sikur të ishte kështu me këto, që po i përmendim do ishte shumë mirë, mirëpo në ditët e sotme
fatkeqësisht sikur këto virtyte edhe janë zbehur, janë harruar,...(te cilet duke vrapuar pas të huajës, harruan të vetën)
Historia jonë ka shumë për të shkruar, për veçantitë tona që na karakterizojnë.
Faik Konica në një vepër të tij : "Shqipëria kopështi shkëmbor i Evropës Jug - Lindore" shumë mirë e ka përshkruarë shqiptarin e vërtetë,...
Ka përshkruar traditën, besën, gjuhën, dialektet, veçoritë fizike, duke përfshirë edhe heroizmin, veshjen etj, etj,...
Në të vërtetë, ne si shqiptarë kemi shumë, me çka të mburremi!
Të mburremi se jemi pasardhësit e Skenderbeut, Fan S. Nolit, Faik Konices e shumë e shumë të tjerë që janë figurat më të çmuara të historisë shqiptare!
Sikur të ishte kështu me këto, që po i përmendim do ishte shumë mirë, mirëpo në ditët e sotme
fatkeqësisht sikur këto virtyte edhe janë zbehur, janë harruar,...(te cilet duke vrapuar pas të huajës, harruan të vetën)
Edituar për herë të fundit nga EmoNa në Mon 17 Oct 2011 - 9:42, edituar 1 herë gjithsej
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Për çfarë duhet të mburren(Krenohen) shqiptarët??
-Shqiptari qe eshte Shqiptar i vertete, pike se pari nuk mburret, por ndjehet krenar qe eshte Shqiptar...
-Shqiptari duhet te krenohet, per faktin qe njihet ne tere boten, per besen dhe burrerine...
-Shqiptari duhet te krenohet, per faktin qe njihet ne tere boten, per besen dhe burrerine...
Kur lexon qe ende shqiptaret futen ne maune ne 2011 per te hyre ne UK te vjen TURP....dhe TURP eshte ngelem pupulli me i varfer ne Evrope, me i perbuzuri dhe me i pa shkolluari.
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Eshte me se e vertete kjo qe thua ti Leo, por nuk duhet harruar se ky eshte fruti i atyre te pecipeve (Politikane Shqiptare e te huaj) qe lozin e argetohen me fatet e shqiptareve, dhe prap Shqiptari eshte ai qe mundohem me mish e gjak, per nje jete me te mire, duke marre parasysh vuajtje e mundime te medhaja...
Po edhe politkanet ne Shqiperi shqiptare jane, me keqe ende e mbajn veten per patriota dhe presim nga populli qe ti duan!!!
Nuk eshte mundim or Saimir, as sakrifice, eshte vuatje....eshte poshterim..eshte varferi..eshte deshperim!
Kur sheh rumunet qe hyjn e dalin si t'ju doj qejfi te vjen plasja!!!
Nuk eshte mundim or Saimir, as sakrifice, eshte vuatje....eshte poshterim..eshte varferi..eshte deshperim!
Kur sheh rumunet qe hyjn e dalin si t'ju doj qejfi te vjen plasja!!!
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
ne fakt mesa kam pare esht e vertet ajo cka thote Leo por mos i veme te gjithe ne nje thes te pakten jo ne qe kemi jetuar jemi vete Shqiptare e ja dime medaljen tjeter qe mund te kete nje shqiptar i vertet,vlerat etj...Nder keta qe permenden me siper ka e nga ata pak qe bejne ndryshimin ne kete popull qe per shekuj me rradhe esht torturuar e megjithate diten te ruanin vlerat e tyre nder kohe..
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Ato lloj politikanesh jane thjesht patriota se posedojne nje pashaporte Shqiptare, por ne te vertete, me shpirt dhe punen qe bejne jane tradhtaret me te bindur te atdheut...
Ku jeton ti Edona ne Shqiperi apo Kosove?
Se te them te drejten, sa me shume ikin vitet aq me shume deshperohem une me Shqiperine dhe Shqiptaret... Sa per traditat njer, nuk po e rruan njeri hiq.. me keqe ende ju vjen TURP edhe per ato qe kane ngel.
Se te them te drejten, sa me shume ikin vitet aq me shume deshperohem une me Shqiperine dhe Shqiptaret... Sa per traditat njer, nuk po e rruan njeri hiq.. me keqe ende ju vjen TURP edhe per ato qe kane ngel.
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Saimiri shkruajti:Ato lloj politikanesh jane thjesht patriota se posedojne nje pashaporte Shqiptare, por ne te vertete, me shpirt dhe punen qe bejne jane tradhtaret me te bindur te atdheut...
Po,por ja qe keta jane udheheqesit tane,Shqiptare e keta e sjane te paket fatkeqesisht ne kohet qe jetojme...
Leo une jam Shqiptare e Shqiperise...dhe kete qe thoni per fat te keq se shohim vetem tek politikanet...Shqiptaret shpesh jan detyruar te anashkalojne vlerat e traditat per te mbijetuar....
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Per historine e tyre dhe per figurat legjendare qe kane nxjerre.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Çfarë duhet që të përjetosh intimitet të vërtetë me dikë? Çfarë është dashuria? Çfarë është intimiteti?
» Ç’farë shqiptarët duhet të kuptojnë mirë.
» Çfarë peshon më shumë tek ne shqiptarët, kombi apo feja ?
» Cili është defekti më i shëmtuar të një mashkull sipas teje?
» Ç’farë shqiptarët duhet të kuptojnë mirë.
» Cili është defekti më i shëmtuar të një mashkull sipas teje?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi