Aguilera plotësisht jashtë forme
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Aguilera plotësisht jashtë forme
Që nga divorci e andej për Christina Aguileran nuk ka pasur më asnjë "rreze drite", madje çdo gjë është përkeqësuar dukshëm.
Në qytetin Cardiff, në stadiumin Millenium, ku u zhvillua edhe koncerti në homazh të Michael Jacksonit, duhet thënë se kur ajo performoi në skenë fansat janë ndjerë si të "bezdisur".
Këngëtarja gjatë performancës së saj është paraqitur e shëndoshë, me flokë të çrregullt dhe me një luk që dukej se e kishte lënë veten pas dore.
Christina, 30 vjeçe, fillimisht ka zgjedhur geta rrjete, çizme dhe një korse të zezë me xhaketë që shkëlqente, transmeton agjencia Noa.
Më pas ajo është paraqitur dhe me një minifund të zi deri tek gjunjët, por që duhet thënë se në të dy rastet këngëtarja e kishte të pamundur për të fshehur peshën e saj të tepruar trupore.
Shumë më në formë janë paraqitur kolegët e saj që kishin ardhur në këtë koncert në nder të yllit të popi, që është ndarë nga jeta prej dy vjetësh: Cee Lo Green, Jamie Foxx, Leona Lewis, familja e Michealit, mes të cilëve e motra Toya dhe tre fëmijët që kanë qenë të veshur në stilin "Thriller".
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Aguilera plotësisht jashtë forme
tashi esht dobesuar dhe esht ber kock e lekure....
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Gerard Pique jashtë forme për shkak të…Shakirës
» Irina Shayk zhvishet plotësisht
» Lady Gaga sikur Christina Aguilera?
» Linjat e Christina Aguilera në drejtim të paditur!!
» Upssss, Christina Aguilera “turpërohet” në funeralin e legjendës Etta James
» Irina Shayk zhvishet plotësisht
» Lady Gaga sikur Christina Aguilera?
» Linjat e Christina Aguilera në drejtim të paditur!!
» Upssss, Christina Aguilera “turpërohet” në funeralin e legjendës Etta James
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi