Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Gaga i bën meshkujt të presin për seks People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Gaga i bën meshkujt të presin për seks People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gaga i bën meshkujt të presin për seks

3 posters

Shko poshtë

Gaga i bën meshkujt të presin për seks Empty Gaga i bën meshkujt të presin për seks

Mesazh nga Emona Thu 13 Oct 2011 - 9:52

Gaga i bën meshkujt të presin për seks F.1013140448820_m

Lady Gaga mendon se është e rëndësishme të praktikohet seksi i sigurt dhe preferon të presë një kohë para se të flejë me dikë, kur ajo futet në një lidhje të re.

“Gjithmonë ka qenë e rëndësishme për mua, siç është e rëndësishme për gjeneratën time, kjo gjëja më e rëndësishme kur rritesh. Seksi nuk do të thotë asgjë; seksi do të thotë shumë”.

“Shpresoj që femrat e reja e dinë se seksi është gjë e madhe, dhe ata nuk duhet ta bëjnë atë herët. Nëse ata e duan ta bëjnë dikë të numërojë para se të dorëzohen, kjo është mrekulli dhe gjë e bukur, dhe meshkujt vetëm se do t’ju respektojnë juve më shumë që e keni respektuar trupin tuaj. Unë jam kështu”, ka thënë Gaga.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Gaga i bën meshkujt të presin për seks Empty Re: Gaga i bën meshkujt të presin për seks

Mesazh nga dajti modh Thu 13 Oct 2011 - 9:59

kjo eshte e luajtur mendsh Gaga i bën meshkujt të presin për seks 426788
dajti modh
dajti modh
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 17309
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/01/2010

Gaga i bën meshkujt të presin për seks Empty Re: Gaga i bën meshkujt të presin për seks

Mesazh nga Anakonda Sun 3 Jun 2012 - 16:54

rrezik me qen skizofrene se ska mundesi
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi