Femrat mbi 40 vjeç, më seksi se të rejat
+7
Durrsaku
Yll Qielli
Emona
T_o_n_i
Leo_uk
Ariel
kasperi
11 posters
Faqja 1 e 1
Femrat mbi 40 vjeç, më seksi se të rejat
[You must be registered and logged in to see this image.]Femrat mbi 40 vjeç, më seksi se të rejat
Rreth 39 për qind e meshkujve deklarojnë se zonjat “në moshë” janë shumë më tërheqëse se vajzat e lindura në vitet 80’ ose më vonë. Pra në këtë mënyrë jo vetëm meshkujt e pjekur dhe inteligjentë janë të aftë të luftojnë me kohën për të qenë më tërheqës se më parë. Sipas të intervistuarit, femrat që kanë kaluar moshën 40-vjeçare janë më sensulale (për 52 për qind të meshkujve) dhe të interesuar ndaj meshkujve më të rinj ( rreth 38 për qind e meshkujve). Triumfi i kësaj moshe ka të bëjë edhe me pavarësinë e pakontrolluar të të rejave, çka shkakton trembjen e meshkujve. Meshkujt në të vërtetë kanë mjaft arsye për të pëlqyer një femër në moshë dhe jo një tjetër më të re. Një vajzë në moshë të re në mjaft raste përpiqet të joshë, por pa sukses. Ajo duket false në sytë e atij që duhet të ishte viktima, duke mos pasur rezultatin e dëshiruar. Joshja sipas meshkujve ka të bëjë edhe me aftësinë për të mos rënë në vulgaritet. Kjo përgjithësisht është prirje e femrave në moshë të re. Një në dy meshkuj pohojnë se 40-vjeçaret e luajnë në mënyrë perfekte rolin e dashnores dhe 46 për qind e tyre do të dëshironin ta kishin përkrah një femër të tillë në raste të rëndësishme apo pritje. Një trend i kohëve të fundit ashtu siç duket qartë edhe te çiftet ndërkombëtarë të Hollivudit, si Demi Mor me Ashton Kutçer apo Sheron Stoun me Keis Dreifous shihet se përkrah yjeve 40-vjeçare është një i fejuar më i ri në moshë. Në këto sondazhe janë pyetur edhe femrat, 42 për qind e të cilave pranojnë se janë ziliqare lidhur me këtë fakt. Sekreti i femrave mbi 40 vjeç qëndron në faktin se vetëm ato mund të mendojnë seriozisht për kohën e humbur dhe pamundësinë për të rekuperuar vitet që ikin. Vetëm në këtë moshë femrat janë të vetedishme per vlerat e tyre te cilat i kane zbuluar me kalimin e viteve.
Rreth 39 për qind e meshkujve deklarojnë se zonjat “në moshë” janë shumë më tërheqëse se vajzat e lindura në vitet 80’ ose më vonë. Pra në këtë mënyrë jo vetëm meshkujt e pjekur dhe inteligjentë janë të aftë të luftojnë me kohën për të qenë më tërheqës se më parë. Sipas të intervistuarit, femrat që kanë kaluar moshën 40-vjeçare janë më sensulale (për 52 për qind të meshkujve) dhe të interesuar ndaj meshkujve më të rinj ( rreth 38 për qind e meshkujve). Triumfi i kësaj moshe ka të bëjë edhe me pavarësinë e pakontrolluar të të rejave, çka shkakton trembjen e meshkujve. Meshkujt në të vërtetë kanë mjaft arsye për të pëlqyer një femër në moshë dhe jo një tjetër më të re. Një vajzë në moshë të re në mjaft raste përpiqet të joshë, por pa sukses. Ajo duket false në sytë e atij që duhet të ishte viktima, duke mos pasur rezultatin e dëshiruar. Joshja sipas meshkujve ka të bëjë edhe me aftësinë për të mos rënë në vulgaritet. Kjo përgjithësisht është prirje e femrave në moshë të re. Një në dy meshkuj pohojnë se 40-vjeçaret e luajnë në mënyrë perfekte rolin e dashnores dhe 46 për qind e tyre do të dëshironin ta kishin përkrah një femër të tillë në raste të rëndësishme apo pritje. Një trend i kohëve të fundit ashtu siç duket qartë edhe te çiftet ndërkombëtarë të Hollivudit, si Demi Mor me Ashton Kutçer apo Sheron Stoun me Keis Dreifous shihet se përkrah yjeve 40-vjeçare është një i fejuar më i ri në moshë. Në këto sondazhe janë pyetur edhe femrat, 42 për qind e të cilave pranojnë se janë ziliqare lidhur me këtë fakt. Sekreti i femrave mbi 40 vjeç qëndron në faktin se vetëm ato mund të mendojnë seriozisht për kohën e humbur dhe pamundësinë për të rekuperuar vitet që ikin. Vetëm në këtë moshë femrat janë të vetedishme per vlerat e tyre te cilat i kane zbuluar me kalimin e viteve.
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Re: Femrat mbi 40 vjeç, më seksi se të rejat
te erdhi mire ee? [You must be registered and logged in to see this image.]
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Ooooouuuuuuuuu hahahahahahaaaa
Leo po ku je o burr se sje duk fare....
Po pse e hoqe ate me bishtaleca ri se e kishe t'papam hahahahhaa
Kur e kam pa kam qesh aq shume :[LoL]:
Leo po ku je o burr se sje duk fare....
Po pse e hoqe ate me bishtaleca ri se e kishe t'papam hahahahhaa
Kur e kam pa kam qesh aq shume :[LoL]:
ktu jam kam dy dite qe po te ngacmoj e spo ma var... [You must be registered and logged in to see this image.]
si ishte ai muhabeti qe i gjete burre Epit ? [You must be registered and logged in to see this image.]
Kam nje timen origjinale me paruke qe te shkriin.. ajo nuk ishte gje fare.. dukesha thekthi mi? [You must be registered and logged in to see this image.]
si ishte ai muhabeti qe i gjete burre Epit ? [You must be registered and logged in to see this image.]
Kam nje timen origjinale me paruke qe te shkriin.. ajo nuk ishte gje fare.. dukesha thekthi mi? [You must be registered and logged in to see this image.]
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
ehhh kot sthojn me te ra tele bingo me nje te tille
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Leo_uk shkruajti:ktu jam kam dy dite qe po te ngacmoj e spo ma var... [You must be registered and logged in to see this image.]
Ste kom pa ri...se dhe une kam hy e kam daL vrap...na myten punet...
Epit sja gjeta une burrin ri hahahahahahaaa desh me ja gjet gjyshja vet
Ene...veje ate qe ke ta shofim...bishtaleci ishte nam fare ca thu ti...
Vallaii...Jon 00027003 Flas per ato qe mbjan Veten!!
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
vallai me te rejat nuk ka tenin e fytyres e kane si patisk e belin si llastik,me nje dore ja perthekon,kurse keto mbi 40 vjet nuk mund te ja dallon belin si trupaka bungu,ku nese rrezohet ,rrotullohet sikur goma e automjetit ska qi e ndal[You must be registered and logged in to see this image.]
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Sei sicuro amico Kasper... [724516]
Varet ca 40 vjecare ke kap ...se dhe ke te rejat nuk jane te pakta obezet... 00027003
Varet ca 40 vjecare ke kap ...se dhe ke te rejat nuk jane te pakta obezet... 00027003
qyqja me duhet te pres e 15 vjet...[You must be registered and logged in to see this image.]
Yll Qielli- I/e Regjistruar
- Postime : 3964
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/02/2011
Mosha : 39
seshte problem mosha mjafton mos te jete minorene ose plake [You must be registered and logged in to see this image.]
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
dhe une qe akohem e them po me iken mosha...po qenkam ne kohe akoma...madje me mire me e madhe...??? (tongueout)
EMI- V.I.P Anëtarë
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
Kur te ndizen llampat ne te kuqe nuk pyet me per moshen sa vjec eshte ajo [You must be registered and logged in to see this image.]
CuN@BosS/- WebMaster
- Vendbanimi : - Shijak -Albania
Postime : 6010
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha : 42
Hobi : + Programator @ iNfO!-
Biiir o zot si isha bo sot...yll mo yll ...i lej ne bisht 20 vjecaret...
eshte mese e vertet .e kam provu ska ca te them tjeter :scratch:
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
si sme beri Zoti femer se do isha si keto 40 vjecaret
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Lum si kalamajte tane hahahahahahaaa shesin mend me prinderit ..... .
Ne mire qe jena mama trendy...po do jemi dhe gjyshe trendy hahahahahaaaaa
yes kane eksperience .. e marrin shtruar shtruar .. dhe ne mengjes e kupton sa shpejt paska zbardh dita e re 00027003 celebrate005
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Ariel shkruajti:Lum si kalamajte tane hahahahahahaaa shesin mend me prinderit ..... .
sa e plotsuar je mi mome [TePuC]
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Per zotin jam....mi rujt zoti burrin dhe kalamajte...vec shendet...asgje tjeter sdua....
Po mire mo lal...ne ket forum vec une jam ke 40 vjecaret...
trujt ZOTIIIIII momeeee me gjith cfar ke
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Rrofsh Tono..amin dhe ty ishalla te hudht fatin me te mire.. [TePuC]
Ariel shkruajti:Rrofsh Tono..amin dhe ty ishalla te hudht fatin me te mire.. [TePuC]
[TePuC] [TePuC] [TePuC]
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Jane se i bejne sherbim vetes.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Femrat mbi 40 vjeç, më seksi se të rejat?
» Ja 10 femrat më seksi të 2011
» Femrat, seksi i dobët
» Gjërat për të cilat femrat ndjehen seksi
» Nëse nuk do e dinit se sa vjeç jeni, sa vjeç do e konsideronit ju vetvehten tuaj?!
» Ja 10 femrat më seksi të 2011
» Femrat, seksi i dobët
» Gjërat për të cilat femrat ndjehen seksi
» Nëse nuk do e dinit se sa vjeç jeni, sa vjeç do e konsideronit ju vetvehten tuaj?!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi