Ja 10 femrat më seksi të 2011
4 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Ja 10 femrat më seksi të 2011
Një prej agjencive kryesore të lajmeve rozë ka kryer një klasifikim të femrave më seksi të cilat kanë qenë protagoniste të këtij viti që ne po e mbyllim.Në vendin e dhjetë është modelja izraelite Bar Refaeli. Në vendin e nëntë rreshtohet bukuroshja Miranda Kerr e ndjekur nga Brooklyn Decker në vendin e tetë. Kate Perry është pozicionuar në vendin e shtatë duke qenë natyrisht protagoniste e rëndësishme. Klasifikimi vazhdon në pozicionin e gjashtë ku rreshtohet Olivia Wilde ndërsa në pozitën e pestë është Kate Beckinsale. Kelly Brook është në vendin e katërt, në vendin e tretë vjen Kate Upton. Në pozicionin e dytë është vendosur Scarlett Johansson dhe në vendin e parë është rezervuar gjithcka për Mila Kunis.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Ja 10 femrat më seksi të 2011
joj sexy lady,,,ehuhaaa ssa sexy lady ka bota,,,, (tongueout) (tongueout) femra e vete cdo mashkulli i duket amo me sexy e me,,, :[LoL]: :[LoL]: :[LoL]: :lol!: :lol!:
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Re: Ja 10 femrat më seksi të 2011
asnjona nga keto te dyja...............
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Femrat, seksi i dobët
» Femrat mbi 40 vjeç, më seksi se të rejat?
» Femrat mbi 40 vjeç, më seksi se të rejat
» Gjërat për të cilat femrat ndjehen seksi
» Femrat që marrin pilula janë më seksi se tjerat
» Femrat mbi 40 vjeç, më seksi se të rejat?
» Femrat mbi 40 vjeç, më seksi se të rejat
» Gjërat për të cilat femrat ndjehen seksi
» Femrat që marrin pilula janë më seksi se tjerat
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi