Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Vajza e Madonnës është kopja e së ëmës People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Vajza e Madonnës është kopja e së ëmës People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vajza e Madonnës është kopja e së ëmës

2 posters

Shko poshtë

Vajza e Madonnës është kopja e së ëmës Empty Vajza e Madonnës është kopja e së ëmës

Mesazh nga Emona Sun 16 Oct 2011 - 4:00

Lourdes Leon mund të quhet Madonna Junior.

Të premten vajza e Madonnës ka mbushur plot 15 vjet. Stilistja adoleshente, e cila ka bashkëpunuar me nënën e saj për linjën e veshjeve Material Girl, që tani ka treguar një tendencë mjaft të mirë të stilit.

Duke i lyer buzët me të kuqe, veshur me triko pas trupi apo xhaketë lëkure, Lourdes vazhdimisht ndjek hapat e portretit të nënës së saj. Përpara një viti, Madonna është shprehur për mediat amerikane:

“Vajza ime frymëzohet nga fëmijët që sheh në kurset e hip-hopit dhe të baletit, si dhe nga influenca evropiane, pasi e dëgjon shumë muzikën e tyre. Ju mund të thoni që është diçka gjenetike, pasi unë asnjëherë nuk i them asaj se çfarë të veshë! Ajo vjen gjithnjë kur unë pozoj për fotografë apo gjatë ndonjë xhirimi, zgjedhim veshjet bashkë dhe jep kontributin e saj tek stilistët e mi Marc Jacobs dhe Stella McCartney. Ata gjithnjë e marrin opinionin e saj.”

Dhe si për ironi të fatit, pikërisht Madonna që në moshën e saj të adoleshencës ka qenë një hipi, sot ajo thotë për vajzën e saj “Do të kisha dashur vetëm që Lourdes të vishej më konservative!”. (LajmeShqip.com)Vajza e Madonnës është kopja e së ëmës 1251318690104_thumb_ngjashem57_43

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Vajza e Madonnës është kopja e së ëmës Empty Re: Vajza e Madonnës është kopja e së ëmës

Mesazh nga Anakonda Sat 2 Jun 2012 - 16:57

"Pelhures shihi anen,bijes shihi nanen",e ku do ta marre edukaten ajo,me 1 nen te droguara,qe ben klipe sensuale me djem te rinj ne moshe;me nje nen qe don vetem te dal neper revista,te ejspozoje trupin e saj;dhe jo te kujdeset per femijet e saj.....
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye