Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
​Ja cila është vajza që u fotografua me Ronaldon! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
​Ja cila është vajza që u fotografua me Ronaldon! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

​Ja cila është vajza që u fotografua me Ronaldon!

Shko poshtë

​Ja cila është vajza që u fotografua me Ronaldon! Empty ​Ja cila është vajza që u fotografua me Ronaldon!

Mesazh nga Anakonda Fri 10 Jun 2016 - 4:30

​Ja cila është vajza që u fotografua me Ronaldon! 3-foto
Para disa ditësh ylli portugez i Realit të Madridit, Cristiano Ronaldo u fotografua në një jaht duke kërcyer bashkë më një bukuroshe.
Nga fotot që po bëjnë xhiron e botës mësohet se bukuroshja, identiteti i të cilës është bërë i njohur, është e dashura e re e futbollistit.
Bukuroshja quhet Paula Suarez dhe ajo është një modele kolumbiane që punon mes Spanjës dhe Amerikës Latine.
Mes fotove që vajza ka postuar në profilin e saj në Instagram, janë edhe disa të tjera që e shfaqin në tribunën e stadiumit “Santiago Bernabeu”, duke dëshmuar ndoshta një miqësi me Ronaldon që ekziston prej kohësh dhe nuk është vetëm një flirt i një periudhe pushimi për t’i çlodhur në prag të Europianit.
​Ja cila është vajza që u fotografua me Ronaldon! 1-foto_7607
​Ja cila është vajza që u fotografua me Ronaldon! 2-foto
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time