Biondet janë më agresive
+10
Shkembi
Fata
Aяtємιѕα
CuN@BosS/
EMI
Emona
Besa
Arabela
Anakonda
kasperi
14 posters
Faqja 2 e 2
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Biondet janë më agresive
First topic message reminder :
[You must be registered and logged in to see this image.]Biondet janë më agresive
Biondet janë më agresive dhe më të vendosura sesa zeshkanet dhe flokëkuqet- pohon një studim i ri. Hulumtimi i realizuar nga shkencëtarët e Universitetit të Kalifornisë, ka treguar se femrat bionde kanë vetëbesim më të madh dhe janë më ‘luftarake’ se bukuroshet me ngjyrë tjetër të flokëve, për arsyen e vetme: tërheqin më shumë vëmendje.
Shkencëtarët thonë se ky qëndrim iu ndihmon atyre që të bëjë ç’të donë dhe të arrijnë atë që dëshirojnë, duke arritur të ashtuquajturin “efekti i princeshës”.
Autorët e studimit thonë se shumica e biondeve jetojnë në botën e tyre, në të cilën të tjerët ndaj tyre janë sjellë më mirë se sa ndaj njerëzve tjerë, duke qenë se ato kërkojnë trajtim të veçantë, dhe në këtë mënyrë krijohet dhe personaliteti i tyre.
[You must be registered and logged in to see this image.]Biondet janë më agresive
Biondet janë më agresive dhe më të vendosura sesa zeshkanet dhe flokëkuqet- pohon një studim i ri. Hulumtimi i realizuar nga shkencëtarët e Universitetit të Kalifornisë, ka treguar se femrat bionde kanë vetëbesim më të madh dhe janë më ‘luftarake’ se bukuroshet me ngjyrë tjetër të flokëve, për arsyen e vetme: tërheqin më shumë vëmendje.
Shkencëtarët thonë se ky qëndrim iu ndihmon atyre që të bëjë ç’të donë dhe të arrijnë atë që dëshirojnë, duke arritur të ashtuquajturin “efekti i princeshës”.
Autorët e studimit thonë se shumica e biondeve jetojnë në botën e tyre, në të cilën të tjerët ndaj tyre janë sjellë më mirë se sa ndaj njerëzve tjerë, duke qenë se ato kërkojnë trajtim të veçantë, dhe në këtë mënyrë krijohet dhe personaliteti i tyre.
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Re: Biondet janë më agresive
them dhe se mohojBesa shkruajti:A thua?
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
Re: Biondet janë më agresive
jan nje cik mendjemedhaja mendoj une.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Similar topics
» Pata agresive sulmon njeriun (Video)
» Femrat jane si mollet ne peme. Me te mirat jane ne majen e pemes.
» Këto janë vajzat e ëmbla që tani janë joshëse (Foto)
» Makijazh për biondet
» Makiazh per biondet.
» Femrat jane si mollet ne peme. Me te mirat jane ne majen e pemes.
» Këto janë vajzat e ëmbla që tani janë joshëse (Foto)
» Makijazh për biondet
» Makiazh per biondet.
Faqja 2 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi