“Gjyshër të Rinj”
+4
bobi 10
EMI
Ariel
Aяtємιѕα
8 posters
Faqja 1 e 1
“Gjyshër të Rinj”
“Gjyshër të rinj” është dokumentari i realizuar nga Donika Mustafaj, i cili u shfaq në sallën e Akademisë së Arteve.
Një dokumentar artistik me temë sociale, që trajton brezin e ri të gjyshërve në shoqërinë vendase.
Në këndvështrimin e autores, gjyshërit e rinj janë dinamikë, me shëndet të mirë, shtrojnë ende sfida para vetes, çka do të thotë një jetë aktive, vazhdojnë të punojnë dhe janë më mirë ekonomikisht se fëmijët e tyre.
Dokumentari i Donika Mustafajt sjell një portret të përgjithshëm të gjyshërve, por me kujdesin për të dhënë edhe individualitetin e secilit prej tyre.
Janë marrë shembuj nga gjyshër të njohur e të panjohur, që i përkasin 50-vjeçarëve të sotëm. Disa prej tyre: Arta Dade, Vera Isaku dhe Ilir Goci.
Gjyshër të rinj, të cilët janë produkt dhe reflektim i ndryshimeve shqiptare.
Ai brez, që pas viteve 90, duke qenë më energjik dhe më i kthjellët se prindërit e tyre, mbajtën barrën kryesore të ngjarjeve të mëdha që shënuan kthesën e madhe në Shqipëri.
Një dokumentar artistik me temë sociale, që trajton brezin e ri të gjyshërve në shoqërinë vendase.
Në këndvështrimin e autores, gjyshërit e rinj janë dinamikë, me shëndet të mirë, shtrojnë ende sfida para vetes, çka do të thotë një jetë aktive, vazhdojnë të punojnë dhe janë më mirë ekonomikisht se fëmijët e tyre.
Dokumentari i Donika Mustafajt sjell një portret të përgjithshëm të gjyshërve, por me kujdesin për të dhënë edhe individualitetin e secilit prej tyre.
Janë marrë shembuj nga gjyshër të njohur e të panjohur, që i përkasin 50-vjeçarëve të sotëm. Disa prej tyre: Arta Dade, Vera Isaku dhe Ilir Goci.
Gjyshër të rinj, të cilët janë produkt dhe reflektim i ndryshimeve shqiptare.
Ai brez, që pas viteve 90, duke qenë më energjik dhe më i kthjellët se prindërit e tyre, mbajtën barrën kryesore të ngjarjeve të mëdha që shënuan kthesën e madhe në Shqipëri.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: “Gjyshër të Rinj”
Amon more ca gjyshe model do jem une :[LoL]:
Do jemi brez gjysherish me fantastiket e te gjitha kohrave...
Jemi gjysher qe do jemi gjithmone 20 vjet me te rinj....
Na iku adoleshenca dhe rinia per lesh...dhe e kemi kapur tani ritmin e atehershem....jemi me aktive, me energjike dhe me me shume vizione se edhe vete brezi i ri.... Ne qe kemi kaluar tre periudha te veshtira ja dime mire rendesine jetes dhe te mirave te saj....
Lum niperit dhe mbeskat qe do na kene.... 00027003
Amon se i kam qejf femijet....imagjino ca do bej per femijet e femijeve....
Do jemi brez gjysherish me fantastiket e te gjitha kohrave...
Jemi gjysher qe do jemi gjithmone 20 vjet me te rinj....
Na iku adoleshenca dhe rinia per lesh...dhe e kemi kapur tani ritmin e atehershem....jemi me aktive, me energjike dhe me me shume vizione se edhe vete brezi i ri.... Ne qe kemi kaluar tre periudha te veshtira ja dime mire rendesine jetes dhe te mirave te saj....
Lum niperit dhe mbeskat qe do na kene.... 00027003
Amon se i kam qejf femijet....imagjino ca do bej per femijet e femijeve....
i sa mir ke bo mi mome qe ike bo shpejt femijet etu, tani i ke si shoke, dhe tamom te bie me qen dhe gjyshe thekthi.....
do mendej dhe une tai shpejt te bej nej goce qe kur te rritet te me thone , me emir e oma se ebija....
do mendej dhe une tai shpejt te bej nej goce qe kur te rritet te me thone , me emir e oma se ebija....
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
Jo mi tamom i kam bo se kam qen 25 vjece kur jam bo mami per here te pare...
Jam 42 e sme ka dal rudha e pare akoma..... :[LoL]:
Kena shpirtin mi qe na mban te rinj...sna plaket truni kollaj ne jooo hahahahaha une dhe kur flas me kalamajte me thone sikur sje mami jon po sikur tkemi shoqe.... 00027003
Une o i kam bo Vipa niperit e mi o ska....vec paca fatin e te behem gjyshe...me nji llaf ishalla kam shanc e rroj aq :[LoL]:
Jam 42 e sme ka dal rudha e pare akoma..... :[LoL]:
Kena shpirtin mi qe na mban te rinj...sna plaket truni kollaj ne jooo hahahahaha une dhe kur flas me kalamajte me thone sikur sje mami jon po sikur tkemi shoqe.... 00027003
Une o i kam bo Vipa niperit e mi o ska....vec paca fatin e te behem gjyshe...me nji llaf ishalla kam shanc e rroj aq :[LoL]:
epo te te rrojne eme jet te gjate kalamojt mome, dhe niperit nalt e me nalt, vipa ne holywood.....
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Amin...kur tbohen nipat hahahahahaaa
Boje dhe ti pra mamin tat gjyshe te re...se aty aty jemi me moshe :[LoL]:
Apo o ne Amerike o ska hahahahahhaaaa
Boje dhe ti pra mamin tat gjyshe te re...se aty aty jemi me moshe :[LoL]:
Apo o ne Amerike o ska hahahahahhaaaa
hahaha do e bej mi po do behem krushk me dajtin, do i jap gocen per cunin e ti, ....kshtu do iki per vizit te goca ne usa, meqe nuk ika vet hahahahah
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Aaaaa ne shekullin xix thu ti hahahahahaha
Po matarohuni vet me dajtin dhe e zgjidhni hallin ma shpejt hahahahahaa 00027003
Po matarohuni vet me dajtin dhe e zgjidhni hallin ma shpejt hahahahahaa 00027003
hahahahahjo mi jo se nuk e le komshija dajtin...hahaha sa kam qesh mi gru....
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
hihihihihihihi
te ish bere realitet endrra ime 17 vjec do hyja ne liste
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
do kishe mbajt rekord te libri gines...bobi 10 shkruajti:hihihihihihihi
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
EMI shkruajti:hahahahahjo mi jo se nuk e le komshija dajtin...hahaha sa kam qesh mi gru....
Ca komshije mi....sbohet gjo me komshijen
Dajti ku tgjej ty gjith ket kinge durrsake 00027003
Ej mduket mu apo si pa dashje po boj shkesllik hahahahahahaaaaaa
Amon se i kam frike kto gjona....
ma mirrte ai cifti 12 vjecar ,gjinojaEMI shkruajti:do kishe mbajt rekord te libri gines...bobi 10 shkruajti:hihihihihihihi
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
qyqa amon se me cmendet me shkeslliqe, se ja ka fillu visi si fillim me TONIN e tani ti me DAJTIN....amon se do hy nej tjeter e do me gjej belaja ktu ne forum...amon se sdi kujt ti fshihem ne live, sguxoj me shku ne shpi se me thone ata te shpise ...me tha njona qe te kishte pa njoni...e kshtu ...pu ca me ka gjet ....
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
po une ekam gjet mi po bej sikur s'du se dua te me lusin.....
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
EMI shkruajti:do kishe mbajt rekord te libri gines...bobi 10 shkruajti:hihihihihihihi
Ej po jua kam tregu muhabetin e Aldos kur ka qene ke Topi me nje telefonuese nga Elbasani qe ishte 30 vjece gjyshe...gjyshja kishte dhe mamen 45 vjec..dhe gjyshen dhe gjyshen 60 dhe stergjyshen 75 katragjyshja i kishte vdek...imagjino ca kishte nipo ksaj...gjasht gjyshe a shtatgjyshe... :[LoL]: :[LoL]:
Shume po ia kam zilineAriel shkruajti:EMI shkruajti:do kishe mbajt rekord te libri gines...bobi 10 shkruajti:hihihihihihihi
Ej po jua kam tregu muhabetin e Aldos kur ka qene ke Topi me nje telefonuese nga Elbasani qe ishte 30 vjece gjyshe...gjyshja kishte dhe mamen 45 vjec..dhe gjyshen dhe gjyshen 60 dhe stergjyshen 75 katragjyshja i kishte vdek...imagjino ca kishte nipo ksaj...gjasht gjyshe a shtatgjyshe... :[LoL]: :[LoL]:
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
ii po ce mbake mend dhe ti mi mome, amon se dikur e kam pas ndjek ate aldon, marojsha tu qesh me ate se dreq eshte i terboi grat...
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
EMI shkruajti:qyqa amon se me cmendet me shkeslliqe, se ja ka fillu visi si fillim me TONIN e tani ti me DAJTIN....amon se do hy nej tjeter e do me gjej belaja ktu ne forum...amon se sdi kujt ti fshihem ne live, sguxoj me shku ne shpi se me thone ata te shpise ...me tha njona qe te kishte pa njoni...e kshtu ...pu ca me ka gjet ....
Eeeee...gja...gja...gjasme sdo ti :[LoL]:
Amon se vec ne kte drejtim snderhyj as per kalamonin tim...
tamam e kam mor me frik mome, jam mesu rehat vetm pa i dhen llogari njeriu, esdi si do ambjentohem me vone ...per momentin do shijoj lirin perj beqareje....
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
deri dhe nja....4m vjet ket detyr ja kam ven vetes.... do hedh grepat deri tani...e me kismet hapi i rendesishem mbas 4 vjeteve....
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
po tamom i kam 50 vjec une mi...po qem gjaj e shosh deri athere...se mos po na mer perpara 2012 e po na i prish planet....
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
hahah po po ose do ndryshojme komplet jete, sedi po kam pershtypjen se do kthehemi ne nje jet te dyte...ops mos keni frik njerez eshte thjesht fantazia ime...psh une do te doja te isha nja 20 vjec, dhe te jetoja ne brazil...dhe te isha ADRIANA LIMA....hahahhaha
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Ooooooo sa pa qejf...dhe do behet si vrima e zeze...do na thithi dhe do na nxjerri ke deshirat tona hahahahahaaa....
Kur do behem???
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
Babi mami im jan gjysher te rinj..babi 40 vjec eshte bere gjysh per here te pare.. ...eshte lezet.....mjalti i mjaltit thot ai...
Une do jem gyshe sexy...
Une do jem gyshe sexy...
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
e bone gocen ti :541221: :541221: :541221: :541221:EMI shkruajti:hahaha do e bej mi po do behem krushk me dajtin, do i jap gocen per cunin e ti, ....kshtu do iki per vizit te goca ne usa, meqe nuk ika vet hahahahah
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Po vjen ajo dite, po vjen
zymer- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Lipjan
Postime : 714
Gjinia :
Anëtarësuar : 08/03/2009
Mosha : 48
Hobi : Polic
Lum niperit per gjysherit qe kane,pasi ne ditet e sotem nuk durohen gjysherit.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Laç, aksidentohen dy te rinj
» Top 10 Yjet E Rinj
» Depresioni pas lindjes i baballarëve të rinj
» Mir se erdhet anetaret e rinj