Poligamët e Shqipërisë
+3
Ariel
Aristogata
Aяtємιѕα
7 posters
Faqja 1 e 1
Poligamët e Shqipërisë
Shqipëria është një vend ku sanksionohet me ligj monogamia. Zyrtarisht askush nuk mund të lidhë kurorë me më shumë se një partner, burrë ose grua.
Por ky është një fakt që jo përherë përputhet me realitetin.
Në zona jo edhe aq të emancipuara të vendit, ku edhe informacioni mbërrin shpesh me vështirësi, mund të hasësh në shkelës të sistematikë të këtij rregulli.
“Pasdite në Top Channel” sjell një histori me të vërtetë tronditëse ku në një familje patriarkale, ku sundon autoriteti i burrit, është arritur deri atje sa dy gra t’i nënshtrohen dëshirës së tij për t’i mbajtur ato paralelisht.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Por ky është një fakt që jo përherë përputhet me realitetin.
Në zona jo edhe aq të emancipuara të vendit, ku edhe informacioni mbërrin shpesh me vështirësi, mund të hasësh në shkelës të sistematikë të këtij rregulli.
“Pasdite në Top Channel” sjell një histori me të vërtetë tronditëse ku në një familje patriarkale, ku sundon autoriteti i burrit, është arritur deri atje sa dy gra t’i nënshtrohen dëshirës së tij për t’i mbajtur ato paralelisht.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Poligamët e Shqipërisë
Poligamia eshte e ndaluar me ligj dhe sanksionohet shprehimisht ne kodin e familjes ,por kjo egziston vetem de juro sepse de fakto bashkjetesa me nje person tjeter qe nuk eshte bashkeshorti ose bashkeshortja eshte dicka qe realisht po konstatohet ne shum familje
allah allah...ja si doktor Arqileja qe kishte dy gra dhe qe e donin shume njera tjetren
:[LoL]: e keto te dyja shume po duhen ri a se shikon ti sa bukur kan dal,gati sa sjan zen per dore
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
e shof mi pra e shof...me shume duhen kto me nji burr t'perbashket sesa kunotat me burrat vellezer :[LoL]: :[LoL]:
vallahi se kuptoj dot si mundet...
e zezaaaaaa me qen me shemren tjeter ne shpi...
vallahi se kuptoj dot si mundet...
e zezaaaaaa me qen me shemren tjeter ne shpi...
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Kur ti vije radha tjetres ti hudhesh burrit valium e t'bohet...nji dite une...nje dite gjume...nje dite une...e me radhe :[LoL]:
po a shkojne mire thu .......se femer me dy meshkuj kam pare ketu ku jetoj
Gjinia :
si puna atyre...qe njoni bonte punet e shpise dhe tjetri shifte tv...dajti modh shkruajti:po a shkojne mire thu .......se femer me dy meshkuj kam pare ketu ku jetoj
Mome e imagjinon te kishe nje shemre ne shpi dhe te ishte nata e asaj me kalu me burrin ..... cfare kishe bo ti na e thuj nje here [TeTreGojNeVesh
Gjinia :
dajti modh shkruajti: Mome e imagjinon te kishe nje shemre ne shpi dhe te ishte nata e asaj me kalu me burrin ..... cfare kishe bo ti na e thuj nje here [TeTreGojNeVesh
ta thashe e pra :[LoL]: :[LoL]: :[LoL]: :[LoL]:
ke radha asaj ...valium burrit...dhe dilte...
nje dite une...nje dite gjume...nje dite une...nje dite gjume...e continue keshtu prape
leqe ska shonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :armati17: :armati17: :armati17: :armati17:
po thjesht supozova eeee...
akoma e ke kallashin Mome
Gjinia :
Hajde...ende Paska te till a??...Hallal ky i mbjak 2 Burrat e sotit 1 sun e mbajn le mo 2 ... :[LoL]: ??
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Jo ri e kena dorzu qysh ne 99-ten ....jena rob t'paster :[LoL]: :[LoL]:dajti modh shkruajti:akoma e ke kallashin Mome
Ehhhh ka ligj ka dhe Maliq.ligji e ndalon ndersa Maliqi martohet me 5 gra :541221:
Meshkuj flliqana........
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Eh,meshkujt e sotem lum ajo qe i kupton.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Kushtetuta e Shqipërisë
» Kodikët e Shqipërisë
» Historia e Shqiperise
» Kalate e Shqiperise.