Mesazh,lexojeni me kujdes....
+4
Yll Qielli
EMI
Ariel
Darius
8 posters
Faqja 1 e 1
Mesazh,lexojeni me kujdes....
Ja cndodh me rinine tone...lexojeni me kujdes!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------
Mama, dola me miqte e mi. Shkova ne nje feste dhe u kujtova per ate qe me kishe thene: qe te mos pija pije alkolike. Me kerkove qe te mos pija meqense do te nisja makinen, dhe keshtu une piva nje Sprite. U ndjeva krenare per veten, edhe pse degjova menyren se sa embel, me the te mos pija meqense do te ngisja makinen, kunder asaj qe me thoshin disa miq. Bera nje zgjedhje te vlefshme dhe keshilla jote ishte e drejte. Kur festa mbaroi, njerzit nisen te ngisnin pa qene ne gjendje ta bejne. Une mora makinen time me bindjen se isha esell. Nuk mund ta imagjinoja mama se cfare me priste... Dicka e papritur! Tani jam ketu, e shtrire ne asfalt dhe degjoj nje polic qe thote: “Djali qe provokoi aksidentin ishte i pire”. Mama, zeri i tij duket kaq larg... Gjaku im eshte perhapur nga te gjitha anet dhe po mundohem me te gjitha forcat qe te mos qaj. Mund te degjoj mjeket qe thone: “Kjo vajze nuk do tia dal”. Jam e sigurt qe dhe djali qe niste makinen nuk e imagjinonte kete megjithse po ecte me gjithe shpejtesine. Ne fund ai vendosi qe te pinte dhe une tani duhet te vdes.... Perse njerzit i bejne te gjitha keto, mama? Duke ditur qe mund te shkaterrojne jete njerzish? Dhimbja qe kam eshte sikur po me ngulin me qindra thika njeheresh. Thuaj motres qe te mos trembet, mama, thuaj babait te behet i forte. Dikush duhet ti thoshte atij djali qe nuk duhet pire kur nget makinen... Nese dikush nga te tijet do tja kishte thene une tashme do te isha gjalle... Frymemarrja ime sa vjen dhe behet me e dobet dhe une po nis te kem me te veretete frike... Keto jane momentet e mia te fundit dhe ndihem shume e deshperuar... Do te me pelqente te te perqafoja mama, tani qe jam shtrire ketu duke vdekur. Do te me pelqente te te thosha se te dua shume dhe per kete...Te dua shume dhe ... lamtumire. Keto fjale jane shkruajtur nga nje gazetar qe ishte prezent ne aksident. Vajza gjate kohes qe ishte duke vdekur, mermeriste keto fjale dhe gazetari i shkruante... i shokuar. Ky gazetar ka nisur nje fushate kunder nisjes se makines nga te dehurit.
...Shume e prekshme...
--------------------------------------------------------------------------------
Mama, dola me miqte e mi. Shkova ne nje feste dhe u kujtova per ate qe me kishe thene: qe te mos pija pije alkolike. Me kerkove qe te mos pija meqense do te nisja makinen, dhe keshtu une piva nje Sprite. U ndjeva krenare per veten, edhe pse degjova menyren se sa embel, me the te mos pija meqense do te ngisja makinen, kunder asaj qe me thoshin disa miq. Bera nje zgjedhje te vlefshme dhe keshilla jote ishte e drejte. Kur festa mbaroi, njerzit nisen te ngisnin pa qene ne gjendje ta bejne. Une mora makinen time me bindjen se isha esell. Nuk mund ta imagjinoja mama se cfare me priste... Dicka e papritur! Tani jam ketu, e shtrire ne asfalt dhe degjoj nje polic qe thote: “Djali qe provokoi aksidentin ishte i pire”. Mama, zeri i tij duket kaq larg... Gjaku im eshte perhapur nga te gjitha anet dhe po mundohem me te gjitha forcat qe te mos qaj. Mund te degjoj mjeket qe thone: “Kjo vajze nuk do tia dal”. Jam e sigurt qe dhe djali qe niste makinen nuk e imagjinonte kete megjithse po ecte me gjithe shpejtesine. Ne fund ai vendosi qe te pinte dhe une tani duhet te vdes.... Perse njerzit i bejne te gjitha keto, mama? Duke ditur qe mund te shkaterrojne jete njerzish? Dhimbja qe kam eshte sikur po me ngulin me qindra thika njeheresh. Thuaj motres qe te mos trembet, mama, thuaj babait te behet i forte. Dikush duhet ti thoshte atij djali qe nuk duhet pire kur nget makinen... Nese dikush nga te tijet do tja kishte thene une tashme do te isha gjalle... Frymemarrja ime sa vjen dhe behet me e dobet dhe une po nis te kem me te veretete frike... Keto jane momentet e mia te fundit dhe ndihem shume e deshperuar... Do te me pelqente te te perqafoja mama, tani qe jam shtrire ketu duke vdekur. Do te me pelqente te te thosha se te dua shume dhe per kete...Te dua shume dhe ... lamtumire. Keto fjale jane shkruajtur nga nje gazetar qe ishte prezent ne aksident. Vajza gjate kohes qe ishte duke vdekur, mermeriste keto fjale dhe gazetari i shkruante... i shokuar. Ky gazetar ka nisur nje fushate kunder nisjes se makines nga te dehurit.
...Shume e prekshme...
Darius- V.I.P Anëtarë
- Postime : 11502
Gjinia :
Anëtarësuar : 25/08/2010
Re: Mesazh,lexojeni me kujdes....
E kam lexuar dhe diku tjeter...shume prekese...
eh... alkooli te merr ne qafe...
Aman keta femijet e sotcem te bejne me zemer...
eh un kur e lexova Mome mu mbushen syte me :qajjjjjj: :qajjjjjj:Ariel shkruajti:E kam lexuar dhe diku tjeter...shume prekese...
ishte shume prekshme si histori..........
Darius- V.I.P Anëtarë
- Postime : 11502
Gjinia :
Anëtarësuar : 25/08/2010
Aman more se me kujtohet nje ngjarje ne durres para dy vjetesh me duket kur vdiqen kater te rinj...vetem nga alkooli dhe shpejtesia... E sa e sa te tjere....
po ekam lexuar dhe une, dhe po kam menduar per kta te rinjte qe perdorin alkol, dhe spejtesi te madhe kur ngasin makinat ne oret e vona , dhe qe nuk kan asnje pergjithsi per veten dhe per te tjeret , qe mund ti shkaktojne nga pakujdesia e tyre...dhe saher degjoj dicka qe ndodh per kta te rinjte aksidente apo dhe grindje banale per shkak te perdorimit te alkolit e te ndonje bime narkotike, mendja me rri te vellai im qe eshte i ri dhe ai...ne nje mosh delikat...22 vjec....edhe pse nuk eshte problematik[ madje eshte shembullor] por frika ekzisotn, mbase mund ti bejne keq pa pergjegjesia e nje miku...ufff sa e trishte eshte te degjosh per dicka te keqe per nje te moshes se re...por qe jan dhe te pa pergjegjshem per gjerat qe bejne....
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
kjo eshte histori e nje vajz Greke e kam pa ne vidio para 2 vjeteshDarius shkruajti:Ja cndodh me rinine tone...lexojeni me kujdes!!!!!!
eshte
...Shume e prekshme...
Yll Qielli- I/e Regjistruar
- Postime : 3964
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/02/2011
Mosha : 39
E kam lexuar ne shkolle, eshte teksti i nje goce italiane me duket qe ka vdekur ne nje aksident !!! :( shume e trishtueshme
EpiKada- Princeshë
- Vendbanimi : Cteduhetty
Postime : 5045
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/10/2010
Hobi : Kelion
ehm po rilexoje postimet ne teme e kush thote italiane e kush thote greke !!!
Gjithesi Mesazhi mbetet 1 NJE
KUJDES ME ALKOLIN !
Gjithesi Mesazhi mbetet 1 NJE
KUJDES ME ALKOLIN !
EpiKada- Princeshë
- Vendbanimi : Cteduhetty
Postime : 5045
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/10/2010
Hobi : Kelion
E kam lexuar e une kete shkrim...persa i perket shkrimit besoj me shume qe esht shkruar ne menyren e nje mesazhi per rinine e ato qe bejne...Fatkeqesisht edhe pse i lexojme keto mesazhe edhe pse i shikojme perdite keto tragjedira i perjetojme ne menyra nga me te ndryshmet prap se prap nuk mbushim mend i anashkalojme te tera sikur mos ken rendesi fare....
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Shume prekese per here te pare e lexoj kete edhe pse kam degjuar te tilla raste.
Besa- Princeshë
- Vendbanimi : Ne zemren e trojeve shqipatre
Postime : 1402
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/10/2011
Mosha : 38
Hobi : muzika,leximi
E kam lexuar edhe ne nje forum tjeter kete histori shume e prekshme,mu mbushen syte me lot kur e lexova.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Ndryshimet qe ndodhin ne jete ! (lexojeni me kujdes...)
» Lexojeni Fatin nga Numrat ! ! !
» Vertet tregim i bukur lexojeni
» Lexojeni ardhmërinë nga pëllëmba e dorës
» Posta e Forumit KleLove
» Lexojeni Fatin nga Numrat ! ! !
» Vertet tregim i bukur lexojeni
» Lexojeni ardhmërinë nga pëllëmba e dorës
» Posta e Forumit KleLove
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi